|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1.παμε παρεα;
2.αυτο ειναι περιβαλλοντολογική συνείδηση 3.Μου έδωσες την απάντηση στο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52790 δεν θα πάρουν ποτε χρώμα ειναι γέννα κοι που που γύρισε πίσω στο φυσικό τους χρώμα, το σκουρο με την χρυσή κοιλιά σημερα κοντευουν να ξεπερασουν σε μεγεθος τους γονεις και ειναι πολλα δεν ξερω τι να τα κανω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Μετά τον καινούριο χρόνο γιατι ο πατέρας θα παει Μαδρίτη για κανα 3μηνο και έχω και τα δικά του ζωντανά ![]() 2.Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζείς ??? Πραγματικά .... 3. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3. Λες τα σκούρα να τα κάνω όπως ο Γιαπωνέζος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην μου λαλείς τέτοια πραματα για τα μαυροτσουκαλάκια μου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπα αυτά δεν μας τα είχες πει
|
||||
|
||||
![]()
Έψαξα αεροπορικά εισιτήρια .... γκουχου γκούχου 2.000 ευρα πάνε έλα το άτομο εεεεεεεεεε
![]() ![]() Να βρούμε χορηγώ στην τρέλα μας ???????? |
|
||||
|
||||
![]()
ενας δεν φτανει βαλε 6-7
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ονειρα που γινονται πραγματικοτητα | Giwrgos23 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 17-09-06 18:16 |
Μικρα Θαλασσινα Ονειρα | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 02-01-03 02:59 |