|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ταϊσα τα Κόι μου πρώτη φορά με το χέρι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να πώ επίσης γιατι εχω δει διάφορες τεχνικές για να το καταφέρεις αυτο , ότι τα ψάρια μου δεν τα αφησα ποτέ νηστικά , ίσα ίσα τους έδινα ότι τους άρεσε πιο πολύ. Επίσης κάθε μέρα τους μιλάω " όχι δεν είμαι τρελλή" και επίσης όταν τους ταϊζω φροντίζω να είμαι μόνη μου να βλέπουν μόνο εμένα , τα Κόι έχουν τρομερή ακοή και ξέρουν να σε ξεχωρίζουν απο τα βήματα σε ξεχωρίζουν ακόμα και απο την μορφή σου . Τρομερή εμπειρία και να φανταστείς ότι τα έχω μόλις 1 χρόνο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ένα καλοκαίρι το κατάφερα και εγώ στην δικιά μου λίμνη (κάπου έχω και βίντεο). Αυτό που έκανα ήταν 1) να πηγαίνω συγκεκριμένη ώρα 2) κάθε μέρα σε 3) συγκεκριμένο σημείο. Πλέον με την αυτόματη ταΐστρα και το γεγονός ότι τα ταΐζουν και άλλοι τα ψάρια σε διαφορετικές ώρες το έχω χάσει αυτό ![]() Ιδικά με την ταΐστρα έχουν άλλη σχέση. Πηγαίνουν από κάτω την ώρα πριν ξεκινήσει να ταΐζει !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ταίστρες είναι καλύτερες απο εμάς γιατι ταϊζουν στανταρ ποσότητες , ενω εμείς .... αντε ακομα λίγο αφου θέλει, άντε ακόμα λίγο
![]() Είδες μετράνε τις ώρες και ξερουν πότε ταϊζει ![]() Αντε να τα χαιρόμαστε τα ψάρια μας ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καπου εχω μια ταΐστρα θαμμένη δεν την χρησιμοποίησα ποτέ την καταβρισκω με το τάισμα ριχνω λιγο λιγο και το τραβω για κανα μισαωρο ασε που ειναι και ο καλυτερος τροπος για ελεγχο της υγείας τους
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, δεν θέλω να βάλω ταϊστρα γιατι χαίρομαι πολύ να τα ταϊζω εγω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλοκαίρι έφυγε ...
![]() Ταϊζουμε και χαιρόμαστε όσο ακόμα μπορούμε .... σήμερα όλη μέρα έβρεχε , κάποια νούφαρα ακόμα ανθίζουν και τα Κόι ακόμα τρώνε, μακάρι να κρατήσει ακόμα κανένα μήνα ο καιρός .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο όλα εμένα μου αρέσει το γατόψαρο στην τελευταία φωτο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |