|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω ότι Juan θέλει να δώσει τέτοιο μήνυμα αλλά και πέρα από αυτό αν εμένα μου περισσεύουν κλαδέματα για παράδειγμα δε βλέπω τι κακό υπάρχει το να δώσω σε κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά. Τέλος πάντων, δε με απασχολεί ιδιαίτερα το ζήτημα απλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το λόγο που δεν το θες εδώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειπε κανεις να μην φερεις κλαδεματα. Ο λογος που θελω να συζητηθει πρωτα στο φορουμ του συλλογου, ειναι να μας εξηγησει ο Juan τι προτεινει ακριβως, να συμμετεχουν κι αλλα μελη στην κουβεντα, κι οταν βγει κατι πιο συγκεκριμενο ανακοινωνεται κι εδω.
Αν το θεμα ειναι απλως, φερνετε ολοι περισσοτερα κλαδεματα γενικως στις συναντησεις, τοτε το καταλαβα λαθος εγω. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως δε νομίζω να εννοεί να ζητήσει καθένας τι θέλει και τι του λείπει. Όταν λέει δωράκι ο Juan εσύ τι πιστεύεις ότι εννοεί? Μπουκάλα CO2, eheim φίλτρα και δεν ξέρω τι άλλο? Κανένα φυτάκι και κανένα ψαράκι εγώ θεωρώ. Τέσπα, ξέφυγε το θέμα νομίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι συναντησεις ειναι υπο τη σκεπη και την ευθυνη του Συλλογου (και βεβαια ανοιχτες σε ολους)....καλο ειναι λοιπον οι οποιες πρωτοβουλιες να συζητιουνται (κατ'αρχην) απο τα μελη του Συλλογου και στη συνεχεια να παιρνουν μερος στην κουβεντα κι αλλοι συνχομπιστες.....και μπορει να προκυψει καμια καλη ιδεα οντως.....
|
||||
|
||||
![]()
Η πρώτη σκέψη ήταν να μην πηγαίνουν τα κλαδέματα που κάνουμε χαμένα και να γίνονται στην ώρα τους, δεν υπήρχε «δεύτερη» σκέψη.
Για εμάς είναι κάτι άχρηστο που μπορεί να γίνει πολύτιμο για άλλους. όχι μόνο από το φυτό που θα πάρει αλλά από όλη την ‘επαφή’ που θα έχει με τα μέλη. Η σκέψη λοιπόν ήταν να γίνει από όλους (gabκαι σύλλογος) προς όλους (gabκαι σύλλογος). Υ.Γ. Είναι ευχάριστο το ότι δεν ξεχνάτε το ‘χρέος’ σας ως ΔΣ του συλλόγου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα οι συναντησεις πλεον θα γινονται στον χωρο του συλλογου , εκει ελπιζω να μπουν και καποια ενυδρεια προχειρα με καποιο φως ετσι ωστε να συντηρουνται και καποια κλαδεματα που θα φερνουν οσοι κλαδευουν και δεν θα χρειαζεται ειδικο ραντεβου κλαδεματων οπως γινοταν μεχρι σημερα , οποτε θα μπορει οποιος θελει να ζηταει απο εκει .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το αν ειναι καποιος στα μαχαιρια μαζι μου, ή με καποιον του ΔΣ, ή με καποιο αλλο μελος του Συλλογου, δεν αφορα κανεναν και αυτο δεν του απαγορευει να ερχεται. (Την "μοναδικη" φορα που εμφανιστηκαν εκει ατομα που προηγουμενως ειχαν κανει ρομπα τον Συλλογο, θεωρησαμε καλο αφ'ενος να μην δημιουργησουμε καμμια φασαρια δημοσιως, και απο οτι ακουστηκε απο την "κοινη γνωμη" γινανε και ρεζιλι μονοι τους). Επι του προκειμενου, επαναλαμβανω οτι εγω τουλαχιστον θεωρησα οτι η προταση του Juan υπονοουσε να οργανωθει κατι πιο σαφες για να παιρνουν ολοι το δωρακι τους, γιαυτο και τον παρεπεμψα στο φορουμ του Συλλογου προς συζητηση. Αν καταλαβα λαθος, ας γινει πιο σαφες, και δεν υπαρχει λογος για καμμια ειρωνεια ή παρεξηγηση, ουτε υπαινιχθη κανεις οτι πρεπει να φοβομαστε να γραψουμε κατι στην συγκεκριμενη κατηγορια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ANUBIA | SOCRATIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-11-24 22:38 |
τι είναι αυτό στις σωληνώσεις | drakoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 23:20 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |