Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-11-05, 19:52
george hmmy Ο χρήστης george hmmy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Γη :)
Προεπιλογή

Δε νομίζω ότι Juan θέλει να δώσει τέτοιο μήνυμα αλλά και πέρα από αυτό αν εμένα μου περισσεύουν κλαδέματα για παράδειγμα δε βλέπω τι κακό υπάρχει το να δώσω σε κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά. Τέλος πάντων, δε με απασχολεί ιδιαίτερα το ζήτημα απλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το λόγο που δεν το θες εδώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-05, 20:00
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Δεν ειπε κανεις να μην φερεις κλαδεματα. Ο λογος που θελω να συζητηθει πρωτα στο φορουμ του συλλογου, ειναι να μας εξηγησει ο Juan τι προτεινει ακριβως, να συμμετεχουν κι αλλα μελη στην κουβεντα, κι οταν βγει κατι πιο συγκεκριμενο ανακοινωνεται κι εδω.
Αν το θεμα ειναι απλως, φερνετε ολοι περισσοτερα κλαδεματα γενικως στις συναντησεις, τοτε το καταλαβα λαθος εγω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-05, 20:13
Senior Member

Προεπιλογή

Πάντως δε νομίζω να εννοεί να ζητήσει καθένας τι θέλει και τι του λείπει. Όταν λέει δωράκι ο Juan εσύ τι πιστεύεις ότι εννοεί? Μπουκάλα CO2, eheim φίλτρα και δεν ξέρω τι άλλο? Κανένα φυτάκι και κανένα ψαράκι εγώ θεωρώ. Τέσπα, ξέφυγε το θέμα νομίζω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-05, 20:55
Το avatar του χρήστη annivas2000
annivas2000 Ο χρήστης annivas2000 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Οι συναντησεις ειναι υπο τη σκεπη και την ευθυνη του Συλλογου (και βεβαια ανοιχτες σε ολους)....καλο ειναι λοιπον οι οποιες πρωτοβουλιες να συζητιουνται (κατ'αρχην) απο τα μελη του Συλλογου και στη συνεχεια να παιρνουν μερος στην κουβεντα κι αλλοι συνχομπιστες.....και μπορει να προκυψει καμια καλη ιδεα οντως.....
Παλιά 17-11-05, 21:31
Το avatar του χρήστη Juan
Juan Ο χρήστης Juan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Προεπιλογή

Η πρώτη σκέψη ήταν να μην πηγαίνουν τα κλαδέματα που κάνουμε χαμένα και να γίνονται στην ώρα τους, δεν υπήρχε «δεύτερη» σκέψη.
Για εμάς είναι κάτι άχρηστο που μπορεί να γίνει πολύτιμο για άλλους. όχι μόνο από το φυτό που θα πάρει αλλά από όλη την ‘επαφή’ που θα έχει με τα μέλη.
Η σκέψη λοιπόν ήταν να γίνει από όλους (gabκαι σύλλογος) προς όλους (gabκαι σύλλογος).

Υ.Γ. Είναι ευχάριστο το ότι δεν ξεχνάτε το ‘χρέος’ σας ως ΔΣ του συλλόγου.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-05, 21:39
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από annivas2000
Οι συναντησεις ειναι υπο τη σκεπη και την ευθυνη του Συλλογου
Αυτό δεν το καταλαβαίνω και δεν ισχύει και πέραν των άλλων. Ο σύλλογος το ξεκίνησε αλλά έχει τύχει να έρθουν και άτομα που είναι στα μαχαίρια τόσο με τον πρόεδρο όσο και με το σύλλογο. Οι συναντήσεις δεν είναι του συλλόγου (από όσαν έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από το ΔΣ του συλλόγου) αλλά των ενυδρειόφιλων και μόνο άρα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Κι από ότι διαπιστώσατε ο φίλος Juan εννοούσε αυτό που κατάλαβα κι όχι τίποτα υψηλές θεωρίες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-05, 21:49
sot-zoe Ο χρήστης sot-zoe δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην sot-zoe
Προεπιλογή

Μα οι συναντησεις πλεον θα γινονται στον χωρο του συλλογου , εκει ελπιζω να μπουν και καποια ενυδρεια προχειρα με καποιο φως ετσι ωστε να συντηρουνται και καποια κλαδεματα που θα φερνουν οσοι κλαδευουν και δεν θα χρειαζεται ειδικο ραντεβου κλαδεματων οπως γινοταν μεχρι σημερα , οποτε θα μπορει οποιος θελει να ζηταει απο εκει .
Παλιά 17-11-05, 23:39
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george hmmy
Αρχική Δημοσίευση από annivas2000
Οι συναντησεις ειναι υπο τη σκεπη και την ευθυνη του Συλλογου

Αυτό δεν το καταλαβαίνω και δεν ισχύει και πέραν των άλλων. Ο σύλλογος το ξεκίνησε αλλά έχει τύχει να έρθουν και άτομα που είναι στα μαχαίρια τόσο με τον πρόεδρο όσο και με το σύλλογο. Οι συναντήσεις δεν είναι του συλλόγου (από όσαν έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από το ΔΣ του συλλόγου) αλλά των ενυδρειόφιλων και μόνο άρα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Κι από ότι διαπιστώσατε ο φίλος Juan εννοούσε αυτό που κατάλαβα κι όχι τίποτα υψηλές θεωρίες.
Να βαλουμε τα πραγματα λιγο στην θεση τους, Οι συναντησεις ειναι υπο τη σκεπη και την ευθυνη του Συλλογου και παντα ηταν. Δεν εχει ειπωθει ποτε το αντιθετο απο το ΔΣ του Συλλογου, και λυπαμαι αλλά ισχυει και να προσεχουμε τι λεμε. Ο Συλλογος αποφασισε να γινονται αυτες οι συναντησεις, ο Συλλογος τις ανακοινωσε, τις ξεκινησε, και ο Συλλογος συνεχιζει να τις κανει. Με σκοπο, οντως, περαν της συνευρεσης των μελων, να ερχονται κι αλλοι χομπιστες, να γνωριζομαστε κλπ - ηταν, και ειναι παντα ανοιχτες σε ολους.
Το αν ειναι καποιος στα μαχαιρια μαζι μου, ή με καποιον του ΔΣ, ή με καποιο αλλο μελος του Συλλογου, δεν αφορα κανεναν και αυτο δεν του απαγορευει να ερχεται.
(Την "μοναδικη" φορα που εμφανιστηκαν εκει ατομα που προηγουμενως ειχαν κανει ρομπα τον Συλλογο, θεωρησαμε καλο αφ'ενος να μην δημιουργησουμε καμμια φασαρια δημοσιως, και απο οτι ακουστηκε απο την "κοινη γνωμη" γινανε και ρεζιλι μονοι τους).

Επι του προκειμενου, επαναλαμβανω οτι εγω τουλαχιστον θεωρησα οτι η προταση του Juan υπονοουσε να οργανωθει κατι πιο σαφες για να παιρνουν ολοι το δωρακι τους, γιαυτο και τον παρεπεμψα στο φορουμ του Συλλογου προς συζητηση.
Αν καταλαβα λαθος, ας γινει πιο σαφες, και δεν υπαρχει λογος για καμμια ειρωνεια ή παρεξηγηση, ουτε υπαινιχθη κανεις οτι πρεπει να φοβομαστε να γραψουμε κατι στην συγκεκριμενη κατηγορια...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές