|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιες και οι 2 κατασκευες μπραβο σου.
(Τακη ξερω οτι το βλεπεις ετοιμασου :P) Εψαχνα και εγω για φλοτερακια στο ebay αλλα με εχουν μπερδεψει λιγο. Αν ψαξω για 12V φλοτερ(τιτλο αναζητησης) εχουν 8-10¤ ενω αυτα που γραφουν 220V(στα αναλυτικα χαρακτηριστικα) εχουν 1¤. Και τα 2 θα δουλεψουν το ιδιο σε 12V αναπληρωσεις; Δηλαδη το 220 ειναι το maximum και οχι το minimum; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οσο για τα φλοτερακια, και τα δυο διαφορετικα που εχουν περασει απο τα χερια μου, απο eBay ηταν και ηταν απο τα φτηνα. δουλευουν κανονικα. τωρα για τα βολτ δεν εχω ιδεα χα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη παλευω να φτιαξω την αναπληρωση,Γιαννη μπορεις να μας πεις για το φλοτερακι ποσο αξιοπιστο ειναι;σου τυχε ας πουμε να κολλησει ποτε κ να μη δινει ρευμα;
Το παρελαβα προχθες κ μ εχει προβληματισει λιγο ως προς τη λειτουργια του.. Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη καλησπέρα, όσο καιρό τα είχα στα ενυδρεία μου, δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Μονό ένα φλοτερακι έχεις? Δεν πήρες για καβατζα άλλα κομμάτια? Τα δοκίμασες και αυτά?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα παραγγειλω κανα 2 ακομα ομως,εχεις δικιο. Το δυσκολο ειναι να υπολογισω το υψος που πρεπει να κατσει,ετσι ωστε να κρατιεται η σταθμη εκει που πρεπει.. Να σαι καλα!!
|
||||
|
||||
![]()
Οταν το φλοτερακι ειναι κατω τοτε αφηνει και περναει ρευμα μεσα στα καλωδια και ετσι λειτουργει η αντλια, οταν φτασει πανω τοτε δεν το αφηνει το ρευμα και ετσι δεν λειτουργει η αντλια. Με την πλακετα υπαρχει μια καθυστερηση, στην περιπτωση που εχουμε κυματισμο στο νερο για να μην αναβοσβηνει συνεχως η αντλια. Τωρα για το υψος που πρεπει να μπει το φλοτερακι, πρεπει να πειραματιστεις λιγο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάποια εταιρία που να έχει αξιόπιστα φλοτεράκια... παθών κι εγώ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY αυτοματη αναπληρωση by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 146 | 25-03-19 23:56 |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |