|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα και παλι.
να αναλυσω τα φυτα μου για να σας βοηθησω. εχω 3 ανουμπιες, μικρες, οι οποιες λογω ζεστης εχουν μαλακωσει. και εχω saggitaria σε αρκετη ποσοτητα. συντομα θα προστεθουν πολλυ περισοτερα ειδη, οπως Lydwigia, riccia, leucocephala, harsliea και αλλα. με βαση αυτα, τι χρειαζομαι απο την παραπανω λιπασνη? ------------------------- Παράθεση:
με βαση αυτα, τι χρειαζομαι απο την παραπανω λιπασνη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 08-09-15 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα πρώτα να ασχοληθείς να έχει το ενυδρείο σου σωστο φωτισμό και το απαραίτητο CO2 και μετά βλέπεις για λιπάσματα, ένα γενικο θα βοηθούσε αλλά με προσοχή μη γεμίσεις άλγες. Τα φυτά που αναφέρεις θεωρώ πως πιο πολύ έχουν αναγκη το καλό φως παρά τα λιπάσματα, πχ Ludwigia και riccia θέλουν καλό φωτισμό
|
||||
|
||||
![]()
μιας και λεμε για λιπανση
εχω το παρακατω λιπασμα το οποιο εβαζα καποτε σε ορχιδεες! ειναι σε σκονη και διαλυεται αψογα στο νερο, κανει για το ενυδρειο? περισσοτερες πληροφοριες δινει εδω http://www.geoponiko-parko.gr/produc...ka/1136-detail
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ψαχνοντας βρηκα πως και η jbl εβγαλε λιπασμα τυπου NPK για ενυδρεια , εκτος του ferropol κλπ κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Στα φυτά σίγουρα θα κάνει, για τα ψάρια δεν ξέρω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για να τον βελτιωσω πρεπει πια να προστεσω λαμπα, και το καπακι ειναι τετοιο που δεν περνει DIY , παω για αγορα απο το petsupermarket Απο τα DIY λιπασματα τι μπορω να χρησιμοποιησω? Σημερα προστεθηκε και μοσσ, και Hydrofila giant |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
200 λιτρα, με 2 λαμπες τ8 39 βατ η καθε μια. χωρις ανακλαστηρες. το υψος ειναι 50 ποντους
|
|
|||
|
|||
![]()
λιγος ειναι ο φωτισμος υπολογισε τουλαχιστον 0,5βαττ/λιτρο αρα θες καπου 100βαττ και με τετιο υψος δυσκολα θα κανεις δουλεια με Τ8 εγω σε 60εκ υψος 200 λιτρα εχω μια HQI 150WATT σε ευκολα φυτα χωρις προβλημα
|
|
|||
|
|||
![]()
Η προσθηκη ανακλαστηρων θα βελτιωσει την κατασταση;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασματα | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-01-11 14:32 |
λιπασματα | pavlos t | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-11-10 22:53 |
τι λιπασματα? | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-11-07 17:29 |
DIY λιπασματα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 11-01-07 03:35 |