|
|
||||
|
||||
![]()
Θωμά ρώτησες τιμές στο Αιγάλεω ;
ή δώσε μου κομμάτια και διαστάσεις αναλυτικά να ρωτήσω εγώ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ηταν ο πρωτος που πηρα διαβαζοντας τις τιμες που σου εκανε ![]() Tα μετρα ειναι στο περιπου μιας και θα εξαρτηθουν απο το κολημα. Ενυδρειο 1 τεμαχια 200x60 απλο 12mm (πατος) 1 τεμαχιο 200x70 extra clear 12mm (προσοψη) 1 τεμαχιο 200x70 απλο 12mm (πλατη) 2 τεμαχια 70x60 extra clear 12mm (πλαινα) ------------------------------------------------------------------------------- Κοντρες 4 τεμαχια 200x10 απλο 12mm 4 τεμαχια 60x10 απλο 12mm 5 τεμαχια 40x10 απλο 12mm 1 τεμαχιο 60x20 απλο 12mm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρωτα με και χωρις ρονταρισμα γιατι πολλοι βλεπω οτι λενε οτι δεν χρειαζεται ρονταρισμα οταν εχεις μεγαλη επιφανεια πανω απο 10mm και οτι κολανε και καλυτερα χωρις ρονταρισμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aυτο λογικα βγαζει για 13αρι τζαμι χωρις τις κοντρες σωστα;
Mε κοντρες θα ειναι οκ το 12; |
|
||||
|
||||
![]()
Με τόσες κόντρες επάνω δεν έχεις πρόβλημα, κάθε 50 πόντους περίπου θα έχει και κόντρα βρε, τουμπανο θα γίνει
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα πιο χοντρό από 12αρι αφού το κάνεις 70 εκατοστά ύψος και με διπλό πάτο θα το έκανα. Υπάρχει τρόπος υπολογισμού για το πάχος γυαλιου στο site aquarium thickness glass, προτίμησε δείκτη ασφαλείας τουλάχιστον 4.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |