|
|
||||
|
||||
![]()
Τα απαραιτητα οπως τα γραφει κι ο Τάκης βγαινουν
πανω κατω 100-130 ευρώ και βεβαιως υπαρχουν κ μεταχειρισμενα στις αγγελίες,εγω ειχα παρει κομπλε συστημα 60 ευρω.
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι μιας και μάλλον θα προχωρήσω στην αγορα.
Θα αγοράσω αυτο http://www.ebay.com/itm/Co2-regulato...item5422ef3e0d και τα υπόλοιπα εκτός απο το drop checker τα εχω ήδη.Αυτο αν καταλαβα καλα εχει και ηλεκτρομαγνητική την οποια συνδέω με τον χρονοδιακοπτη των φώτων και αυτόματα σταματάει η ροή co2, σωστά; Και κατι αλλο ,γινεται με μια μπουκαλα και με τα παραπάνω να εχω παροχή διοξειδίου σε 2 ενυδρεια;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά και πάλι αν κλείνεις την ηλεκτρομαγνητική στο ένα θα κλείνει και στο άλλο
|
||||
|
||||
![]()
Με ενα μετρητη φυσαλιδων απο ορο μπορει να μειωσει τη ροη σε ενα
------------------------- Ή με ph controller αν εχεις
http://www.daniel-studios.gr 110lt ραμιρεζι ζεύγος 240lt Ν.caudopunctatus Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos84 : 13-10-15 στις 18:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και πήγε αλλού το θέμα, στην φύση πώς αναπτύσονται τα φυτά που βάζουμε στο ενυδρείο?? Από πού το βρίσκουν το επιπλέον CO2?? Νομίζω είναι περίπου 10-15ppm!!
Επίσης από Φυσικής απόψεως το CO2 διαλύεται περίπου 25 φορές περισσότερο από το Ο2 στο νερό, αλλά η συγκέντρωσή του στον ατμοσφαιρικό αέρα είναι και 700 περίπου φορές μικρότερη... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσοτερα φυτα βγαινουν εξω απ το νερο οπου και τραβανε co2 η εξαρχης φυονται στις οχθες.
Ασχετο αυτό αλλα τα φυτα μεσα σε μια λιμνη δεν εχουν καμμια σχρση με τα γνωστα μας φυτεμενα με καταπρασινα ,κατακοκκινα φυτα γκαζον κλπ. Αν παει καποιος για βιοτοπικο δεν χρειαζεται co2 αλλα για ενα dutch η iwagami η μπουκαλα ειναι μονοδρομος . Η λιμνες ποταμια συνηθως ειναι γεματα λασπη αλγες βοτσαλα ξυλα ξερα φυλλα και οχι γκαζον ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ενυδρεια ειναι διπλα διπλα,ειναι ακριβως τα ιδια λιτρα και εχουν τον ιδιο φωτισμο και εξοπλισμο.Οποτε ισως οτι "προβληματα" μπορει να προκυψουν στο ενα θα προκυψουν και στο αλλο.
Ευχαριστω για την βοηθεια, θα σας ενημερωσω μολις εχω νεοτερα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ενυδρεία μας είναι ουτοπία στη φύση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αεραντλια | panos78 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 4 | 24-04-14 15:48 |
Aεραντλια | tirogalos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 19-08-10 21:06 |
αεραντλια | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-02-08 13:47 |
Αεραντλια | mpourmpoulithras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-01-08 14:01 |
Αεραντλια | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 13-07-06 11:43 |