|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού πας για χαμηλών απαιτήσεων δεν θα χρειαστείς ειδικά υποστρώματα κλπ παντως με 12 ευρω ηδη σημερα manado jbl στα πετ σιτυ τα 5 λιτρα ,θα σου περισσέψει κιολας.εγω θα εβαζα μαύρο απο χωματεχνικη 9 ευρω νομιζω το τσουβάλι το 10η15 κιλό εχω καιρο που το πηρα δεν θυμαμαι,μαύρη πετρα λαβα για ντεκόρ εννοούσα οχι για βυθό
Δες εδω το δικό μου με χαλίκι απο χωματεχνικη μαυρο κ πετρες λαβα
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο δειχνει, κατι τετοιο σκεφτομουν να ειναι σκουρο πολυ και να τονιστουν τα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωματεχνικη παρε μαύρο χαλίκι χαλαζιακο και μια ωραια πετρα λάβας φτηνά τα έχει,κανα 15 το πολύ,αν εχει και μικρα τσουβάλια άμμο ουτε 10.
Κάποιοι ανάφεραν προβλημα με την άμμο απο χωματεχνική ,αλλα εγω προσωπικά ειμαι ικανοποιημένος ,και βλεπω κι εδω 3-4 παλιά μέλη γνώστες που την εχουν και ειναι μια χαρά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα το σκεφτομουν με μια μεγαλη πετρα προς την μια γωνια και μια δυο μικρες διαγωνια στην γωνια μπροστα. Χωρις υποστρωμα, ειδα τωρα τιμες και ειναι τσιμπημενες και απο οσο ειχα διαβασει, το υποστρωμα βοηθαει μονο στην αρχη, σωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
¶μμο μπερδεύτηκα και το έγραψα ,χαλίκι ψιλοκοκκο βάζω κ μοιάζει με άμμο
Υποστρωμα λανθασμένα οι πιο πολλοί οπως κι εγω εννοουν το βυθό το χαλίκι. Μόνο χαλίκι ψιλοκοκκο βάλε απο χωματεχνικη, το υπόστρωμα ειναι λίπασμα που μπαίνει κατω κι απο πάνω πέφτει χαλίκι η αμμος και διαρκεί κανα εξάμηνο η και παραπάνω ανάλογα με την φυτομάζα που εχεις. Υπαρχει και χαλίκι ενεργό οπως το manado το οποιο εχει θρεπτικά συστατικά για τα φυτα, αλλα και το απλό χαλίκι/αμμος μετα απο καιρο μαζεύει ¨μπιχλα¨ και λειτουργεί σαν λίπασμα.
|
||||
|
||||
![]()
5 Ευρώ τα 10 κιλά απο Χωματοτεχνική, αλλά είχε κάνει λάθος σε κάποιες παρτίδες και ήταν ασβεστολιθικό το μαύρο και τη πατήσανε κάποιοι, πάρε ακουα-φορτε μαζι σου να το δοκιμάσεις. Βάλε και καμια ταμπλέτα στην αρχή και θα είσαι εντάξει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πως δοκιμαζεις με το ακουαφορτε? Υπαρχει και αλλος τροπος? βλεπω στο σαι του οτι εχει και ψιλο και χοντροκοκκο, πιο φαινεται πιο ωραιο? Εχω δοκιμασει μονο το κλασικο χαλικι που αν θυμαμαι καλα ειναι 3-5 χιλιοστα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αφρικανοσυνθεση σε ενυδρειο κυβο:) | ραφαηλ10 | Malawi | 13 | 10-03-15 19:33 |
μινι βιβαριουμ σε κυβο | kgf12345 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 154 | 02-09-14 20:06 |
Καπάκι για κυβο dennerle | ChocolatePuma | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 17-03-14 19:14 |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |