|
|
||||
|
||||
![]()
Τα bumblebee gobies θελουν υφαλμυρο νερο για να ειναι μακροχρονια υγιη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα doriae κανουν μια χαρά σε γλυκό ,τα xanthozona ειναι που θέλουν οπωσδήποτε υφάλμυρο ![]() Το 90% που κυκλοφορεί σε πετ σοπ ειναι doriae,τα xanthozona ειναι δυσεύρετα.
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρω οτι και για τα doriae ειναι καλο να γινει η σταδιακη μεταβαση στο υφαλμυρο καποια στιγμη, ασχετα αν τις περισσοτερες φορες τα βρισκουμε σε μαγαζια σε γλυκο νερο. Γνωμη μου, παντα.
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω οταν καποια στιγμη τ αποκτησω θα τα περασω σταδιακα σε υφαλμυρο να δω συμπεριφορά κλπ κ αναλογως θα πραξω
![]() Παντως επειδη τα θελω πολυ καιρο κ το ειχα ψαξει,αναφερεται οτι τα εχουν βρει κ σε blackwater καταστάσεις,σε ορμητικα και στασιμα νερα κλπ. Παντως το να ριχνει λιγο αλατι στις αλλαγες ειναι σαφως πιο ευκολο απ το να μπλεξει με τύρφη μιας κ σκεφτεται κατι σε βιοτοπικο.
|
||||
|
||||
![]()
To υφαλμυρο θεωρω οτι ειναι αρκετα πιο "μπελαλιδικο" απο το να βαζει τυρφη, αν προκειται να γινει σωστα φυσικα. Θελει θαλασσινο αλατι, ρεφρακτομετρο για μετρησεις, προετοιμασια υφαλμυρου νερου σε βαρελι κλπ.
Θα ελεγα ο φιλος μας να μας πει αν εχει μερικα ειδη που του αρεσουν με μια πρωτη ματια και θα ηθελε να φιλοξενησει, ωστε να κανουμε πιο συγκεκριμενες προτασεις. Εχει πολλες επιλογες η Ασια.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον , για υφαλμηρο δεν το σκεφτομαι καθολου, για καποιο λογο το θεωρω ισως και δυσκολοτερο απο το αλμυρο στο οποιο εχω κανει ειδη αποπειρα αλλα με θαλασσα , πιστευω πως δεν ειμαι ετοιμος ακομα. Οσο για μαλακο νερο , ενω ξερω την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω , αυτην την στιγμη μου λοιπουν πολλα πραγματα και θελει εξοδα .προτιμοτερο για εμενα μιας που με θεωρω αρχαριο ειναι να βρω καποιο ειδος , το οποιο να ζει στο νερο που μπορω να του προσφερω αυτην την στιγμη . Πολυ ωραια ψαρια τα bubblebee goby αλλα ειδικα για υφαλμηρο δεν θελω να ασχοληθω γενικοτερα . μετα απο αυτο το ενυδρειο που θα στησω τωρα το επομενο θα ειναι σιγουρα με μαλακο νερο , αλλα αυτο θα ειναι σκληρο . οποτε προτεινεται μου ειδη που μπορω να επιλεξω μιας που δεν τα εχω ψαξει πολυ λογο χρονου αυτην την περιοδο . τα γκουραμι μου αρεσαν αρκετα αλλα αφου δεν μπορω να τα εχω χαρουμενα σε σκληρο παμε για αλλα
![]() ερωτηση λογω απωλειας μνημης , τα white cloud minnows σε σκληρο δεν ζουν? μπορω να κανω καποια ψαροσυνθεση που να συνηπαρχουν με αλλα ειδη ? Μου αρεσει σαν ειδος , αν θα μπορουσα να συνδιασω μικρο αριθμο απο αυτα με λιγα μεγαλυτερα ψαρακια θα ημουν πολυ καλυμενος ενοειται αν γινεται στα 100 λιτρα . μονα τους θα το σκεφτω αρκετα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λιτρα Ασιας | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 30 | 25-04-11 01:38 |
φυτα ασιας | zapatas | Λίγα λόγια για την Ασία | 8 | 18-09-10 12:31 |
Μερικοι βιοτοποι Ασιας-Links | Raven | Λίγα λόγια για την Ασία | 2 | 01-08-10 16:24 |