|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα κατσεις κ το μελετησεις λιγο και δεις πολλα βιοτοπικα black water και low tech ενυδρεια ,μπορείς να κανεις θαυματα ,εγω τον τελευταιο καιρο τα ψιλοβαρεθηκα τα φυτεμενα και ψηνομαι για black water, δες το θεμα με τον διαγωνισμο στη ρωσια να παρεις καμία ιδέα
|
|||
|
|||
![]()
οι ροζ λαμπες ειναι καλυτερες για φυτεμενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ροζ λευκες ειναι κι αυτες , ας πουμε η συλβανια γκρολουξ που ειναι εξειδικευμενη για ενυδρειακα φυτά ειναι λευκη αλλα μολις αναβει δινει μια κοκκινοπη "ροζ" απόχρωση στο ενυδρείο λογω του φασματος της.
Υποτιθεται οτι ειναι η καλύτερες, καποιοι συμφωνουν αλλοι λενε οτι δεν εχει μεγάλη σημασια, εγω πιστευω οτι οντως κανουν την διαφορά αλλα στην λεπτομέρεια.
|
|||
|
|||
![]()
εχω 2 blue light! αλλα δε ξερω αν θα ενοχλει τα ψαρια μου και δεν τς εχω δοκιμασει. ενα ασιατικο στηνω τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω ποιες εννοείς αλλα μπλε ειναι για θαλασσινό ενυδρειο δεν θα τις εκτιμησουν ουτε τα ψαρια ουτε τα φυτα ισως μονο οι αλγες
|
|||
|
|||
![]()
οι ανακλαστηρες ειναι απαραιτητοι σε ενα φυτεμενο να φανταστω ε?
2πλασιαζουν τα βαττ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν τα διπλασιαζουν αλλα κανουν πολύ διαφορά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
led φωτισμος για φυτεμενο | asteris_veria | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 58 | 15-09-14 12:05 |
Καταλληλος φωτισμος για malawi? | sx21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-04-13 18:21 |
φωτισμος με led σε φυτεμενο | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 08-04-10 19:45 |
Καταλληλος φωτισμος για φυτα. | Dimis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-10-09 16:42 |
φωτισμος για φουλ φυτεμενο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-05-08 11:58 |