|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριακή σήμερα και είπα να συμμαζέψω λίγο και αυτό το ενυδρείο.
Έτσι λοιπόν έβγαλα όλα τα φυτά ![]() ![]() Δεν ήταν και τόσο εύκολο και ήθελε πολύ προσοχή, όταν έβγαζα τα φυτά μία αντλία έβγαζε νερό και άλλη μία έβαζε φρέσκο, συνολικά μπορεί και να χάλασα κανα 2 βαρέλια νερό, 150 λίτρα περίπου. Το απόγευμα το ενυδρείο φωτισμένο ήταν έτσι. Τελικά πρέπει να υπάρχουν μέσα χιλιάδες σαλιγκάρια και εκατοντάδες γαρίδες ![]() ![]() ![]() και κατά τις 8 άρχισα το φύτεμα , ξεκαθάρισα τα φυτά , πέταξα τα χαλασμένα και τα κίτρινα, και ήταν αρκετά , γιατί από τα πολλά φυτά το φως δεν έφτανε παντού και υπήρχαν κίτρινα. ![]() ![]() και αφου φύτεψα έπλυνα σφουγγάρια και ελαφρόπετρα γιατί έγιναν χάλια, έκανα και μια αλλαγή 200%-250% και έτοιμο. Για καμια εβδομάδα θα είναι υπο παρακαλούθηση βέβαια, μήπως ανεβάση αμμωνία , αλλά δεν το νομίζω
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |