|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μαύρα σχετικά είναι τον βρίσκονται υπό στρες. Μόλις τα έβαλες ; δωστους λίγο χρονο
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι είναι 1η μέρα..είναι μόνα τους σε 120 λίτρα..αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να είναι ομάδα,1 αρσ προς 2-3 θηλυκά ή μόνο ζευγάρι..κι επίσης αυτό που με εχει μπερδέψει είναι το θέμα των συγκατοίκων..μπορεί να μπεί κοπαδόψαρο ή να μείνει μια ομάδα μόνο απο τα συγκεκριμένα ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω θα ελεγα ότι είναι ραμιρεζι σε κακο χαλι.. αδυνατο πολύ και αχρωμο-στρεσσαρισμενο. τα ραμιρεζι θελουν μαλακο νέρο και πολλες κρυψωνες για να αναδειξουν τα υπεροχα χρωματα τους. Δυστυχως είναι long fin πραγμα που δυσχαιρενει τη διακριση του φυλου αλλα τεινω προς το αρσενικο λογω της γραμμης του κατω μερους του σωματος με μεγαλη επιφυλαξη ομως. δε μου κανει για altispinosus (bolivian ram) κυριως λογω του στοματος και του σχηματος (μιας και οι χρωματισμοι εχουν ατονισει τοσο). στα λιτρα σου θα προτεινα ζευγαρι και παλι με την προυποθεση των κρυψωνων ώστε να κρυβεται αν χρειαζεται το κυνηγημενο θηλυκο. ένα κοπαδι μικροψαρα που κολυμπουν στο πανω 3ο της στηλης νερου θα ηταν ιδανικοι συγκατοικοι ως dither fishes όπως προειπαν.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν είναι ξεκάθαρο τι είδος είναι ,θα αφήσω κάποιες μερες να περάσουν μπας και ηρεμήσουν και δείξουν..δεν προχωράω σε αγορά επιπλέον ψαριών απ οτι καταλαβαίνω (εφ όσων δεν είναι ξεκάθαρο το είδος..πόσο μάλλον για το φύλο)..Θα ανεβάσω ξανα καμια φωτογραφία σε λίγες μέρες μπας και το σιγουρέψουμε..
Για dither τι είναι προτιμότερο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα microgeophagus ramirezi μου | beat89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 88 | 10-02-11 14:27 |
Γέννα Microgeophagus ramirezi! | Ippokampos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 28-07-10 21:56 |
βοηθεια για microgeophagus altispinosa | iliasf | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 08-03-08 14:01 |
Microgeophagus altispinosa | iliasf | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 13-04-07 19:49 |
microgeophagus altispinosa(bolivian ram) | iliasf | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 16-10-05 18:03 |