|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω μια απορια για το pay-pal και μια και το θεμα αυτο ειναι ενεργο ας μου επιτραπει να την εκφρασω εδω την απορια-ερωτηση μου.
Αν εχεις balanse στο λογαριασμο σου πχ εχεις 1000ευρω απο οσα εχω καταλαβει αυτα ολα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις,ακομα κ αν ειχες παραπανω. Δηλαδη ρε παιδες αν γινοταν κατι και βαρουσαμε πιστολι και γινοτανε το περιβοητο 'κουρεμα' αν ειχα εγω στο balannse ολες τις καταθεσεις μου, θα τις κουρευαν ή οχι? Παντα ειχα αυτη την απορια αν το Pay-pal ειναι σα να εχεις λογαριασμο στο εξωτερικο... Εχει καποιος την απαντηση? Ευχαριστω που με ακουσατε.
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι δεν μπορει να σου αγγιξει κανενας χρηματα που εχεις σε καποιο site. Αν δεν κανω λαθος, τα χρηματα εχουν αποδεσμευτει απο το λογαριασμο σου και δεν ανηκουν σε τραπεζικο λογαριασμο, που μπορει να κουρευτει. Με επιφυλαξη το λεω, αλλα αν εχεις χρηματα στο paypal, δεν τα βλεπεις μεσω της τραπεζας σου. Κατι αναλογο ειχα σκεφτει, αλλα σχετικα με sites στοιχηματος.
Να σημειωθει, ομως, οτι οταν αρχισαν τα capital controls δεν μπορουσες να βγαλεις χρηματα εκτος Ελλαδας και συνηθως ολα τα παραπανω sites εχουν λογαριασμους στο εξωτερικο, οποτε η συναλλαγη θα γινοταν προς το εξωτερικο. Δηλαδη, δεν μπορουσες να κανεις καποια μεταφορα για να γλυτωσεις το κουρεμα, εκτος αν ειχες ηδη μεταφερει χρηματα.
|
|||
|
|||
![]()
Στην ουσια το Paypal μια τραπεζα (ηλεκτρονικη) του εξωτερικου ειναι,σε πιθανο κουρεμα εδω,τα χρηματα σου θα παρεμεναν ακεραια στο Paypal.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|