|
|
||||
|
||||
![]()
Και προσοχη μην χρησιμοποιησεις την κσψουλα.... Την ανοιγεις και διαλυεις τη σκονη που εχει μεσα σε νερο του ενυδρειου..... Χαμηλο φωτισμο, και καλο αερισμο..... Μονο σε καραντινα να το κανεις και οπωσδηποτε συχνες αλλαγες νερου.... Δες σχετικα http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=7390.... νομιζω οτι ειναι η καλυτερη μεθοδος δυσκολη αλλα ελπιζω να σου δωσει αποτελεσματα
|
|
||||
|
||||
![]()
έριξα χθές το βράδυ 5.5 mg/l στο κανονικό το ενυδρείο και σήμερα θα ετοιμάσω το ενυδρείο καραντίνας. θα συνεχίσω να ρίχνω για 5 μέρες στο κανονικό γιατί απ ότι είδα είναι μεταδοτικό.
σκουλίκι κάνει να δίνω στον δίσκο.? είτε κόκκινο(κατεψυγμένο) είτε grintal.? να βάλω και τους δύο δίσκους.? ο άλλος δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. αντε να δούμε τι θα βγεί.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που το εριξες στο ενυδρειο, μετρησεις για αμμωνια καθημερινα και 2 φορες τη μερα δεν βλαπτει..... Εγω ετσι την επαθα και ευτυχως ειχα τα seachem monitor και προλαβα......Η δοση που λες μου φαινεται πολυ μικρη 5.5 * 40 = 220 μγρ/40 λιτρα.....Τι κανεις??? προληπτικη ιατρικη!!!!!Γιατι κανεις του κεφαλιου σου????? Αντε πισω στα μονομαχακια σου που μου ηθελες και δισκους...... Αλμπανη....
|
|
||||
|
||||
![]()
την δόση αυτή γιατρέ την έβαλα για να καθαρίσει το ενυδρείο απο τα παράσιτα. τους δίσκους θα τους βάλω σε καραντίνα-νοσοκομείο. ετοιμάζεται η εντατική. το κακό είναι ότι βάζοντάς τους σε καινούριο ενυδρείο θα στρεσαριστούν και δεν θα τρώνε.μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. γαμαμότο. θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου παντος και αν τα καταφέρω να τα γιατρέψω θα γίνω και εγώ γιατρός σαν τον φίλο μας τον πρύτανη. !
ελπίζω να πανε όλα καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη το γεγονός όμως ότι αρχικά τα έβαλες σε μικρή δόση φαρμάκου είναι αρνητικό. Είναι πολύ πιθανόν να αναπτυχθούν ανθεκτικά στελέχη του συγκεκριμένου παθογόνου τα οποία στη συνέχεια είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eμ τα λεγα εγω..... Αυτος ειδε οτι τα σκαλαρια και οι δισκοι ειναι πλακε και νομιζε οτι θα κανει οτι θελει..... Το κουτουρου καϊκι....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν κανεις θεραπεια χαμηλωσε την θερμοκρασια απο τους 32 στους 29 και βαλε αεραντλια. Η αντιβίωση μειωνει την περιεκτικοτητα του οξυγονου στο νερο και σε συνδυασμό με την υψηλη θερμοκρασια που και εκεινη κανει το ιδιο ακριβως πράγμα. Πρόσεχε μην ... σκασεις το ψαρι!!
|
|