|
|
|||
|
|||
![]()
επομενος φιλε τακη, με τον εξοπλισμο που εχω, τι να βαλω? θελω να αποφυγω γκαπυ μολυ πλατυ, τα βαρεθηκα, και τα κοπαδοψαρα δε με ενθουσιαζουν και πολυ....
τι θα προτινες? |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον κοιτάζεις προς Ν. Αμερική μπορείς να ψάξεις και για νανοκιχλίδες..
Θα χρειαστείς ένα καλύτερο φίλτρο. Είσαι διατεθειμένος να επεξεργαστείς το νερό;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Celestial Pearl 'Danio' http://www.seriouslyfish.com/species...-margaritatus/ και White Cloud Mountain Minnow http://www.seriouslyfish.com/species...hys-albonubes/ τα 2α τα έχω, πανεμορφα ψαράκια, νερό βρύσης, αντέχουν σε κρύο το χειμώνα αλλά θέλουν προσοχή το καλοκαιρι, δεν μπορουν τις μεγάλες ζέστες Τα 1α θέλουν μαλακο και όξινο νερό για αυτό θα πρέπει να κάνεις μια σχετική προτειμασία, που θα την έκανες ούτως ή άλλως και στα σκαλάρια αν μπορούσες να βάλεις
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα σου ελεγα να δεις γκομπι και αλλα παρομοια.
Δες το υποτροπικο του Dimitri1978 η καπος ετσι. πολυ.ωραιο και πολυ δυνατα ψαρα. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια. για κοπαδακι με βλεπω.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εν τελη βρηκα μεγαλυτερο ενυδρειο, και καλυτερο φιλτρο. 200λιτρα το ενυδρειο. και το φιλτρο ειναι το fluval 206. οποτε αφου στρωθει, θα ξεκινησω με σκαλαρια. Τι αλλο ειδος μπορει να συμβιωσει μαζι τους? εχω ακουσει γκρουραμι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μικρο και το 206
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κρατάω 8 pterophyllum scalare σ ενυδρείο 1,20χ80( ύψος)χ60 και τα πράγματα είναι οριακά σε 200λίτρα που αναφέρεις απλά απαγορευτικά....Αν θέλεις ν αποφύγεις την ταλαιπωρία των ψαριών,του εαυτού σου και την απογοήτευση διάλεξε άλλη ψαροσύνθεση... Κοίτα και προς Ασία μεριά.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε 150 εκ μηκος ενυδρειο με 10 ψαρια, αν και στην αρχη ολα φαινονταν ιδανικα, οταν τα ψαρια ενηλικιωθηκαν και εγιναν ζευγαρια, τα πραγματα εγιναν δυσκολα, χωροταξικα. Ειναι ακριβως οπως με τους δισκους. Απλα δεν χρειαζεται υψηλη θερμοκρασια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos προβληματισμος | h3342 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-04-14 22:43 |
Προβληματισμος με moss...!! | kraken21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-01-13 12:16 |
προβληματισμος με στρωσιμο | mixalhs1987 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 25-05-11 12:20 |
προβληματισμος... οξυγονο και διαχυτηρας | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-01-09 14:47 |
ΝΙΤΡΙΚΑ / ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ | manoussos | Malawi | 3 | 25-11-06 21:47 |