|
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο τη λαμπα ειναι και το λιπασμα βασικο
εμενα σαν αρχαρια τοτε , εβαλα τα φυτα χωρις λιπασμα και μετα εκαναν τρυπες στα φυλλα οι ανουμπιες και κιτρινιζαν και δεν ηξερα γιατι, μετα καταλαβα οτι ηθελαν λιπασμα και εβαλα και τωρα δεν σταματανε με τιποτα να μεγαλωνουν οσο για τη λαμπα , ενας συνδυασμος με ροζ και λευκο(εφοσον εχεις 2 λαμπες) θα ηταν καλος, αλλα σιγουρα πρεπει να ανεβεις σε watt καλο restart! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σχετικά με τη λάμπα, επειδή το ενυδρείο είναι της Juwel, πρέπει να πάρω της συγκεκριμένης εταιρείας που κάνει για το συγκεκριμένο ενυδρείο; Γιατί σε καταστήματα ηλεκτρικών έχουν λάμπες ειδικά για φωτισμό ενυδρείων με 10¤ λιγότερα στα ίδια W, κι αναρωτιόμουν. Ευχαριστώ!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως και θα βρεις πιο φθηνες σε μαγαζια με λαμπες! αρκει να ξερεις τον τυπο της λαμπας σου και επειτα ζητας οσα watt και οτι χρωμα θες
εγω εχω ταλαιπορηθει πολυ με το 60λιτρο μου που εχει εναν περιεργο τυπο λαμπας και τωρα το αδειασα και το ξεκιναω παλι για το λιπασμα πρεπει να σχεδιασεις ενα προγραμμα λιπανσης, οπως ταιζεις τα ψαρια με προγραμμα ετσι και τα φυτα πρεπει να εχουν ενα προγραμμα θα το βρεις αναλογα και τα φυτα που θα εχεις
|
||||
|
||||
![]()
Έφη, σκεφτόμουν να τη βγάλω και να την πάω στο κατάστημα, να τους πω ότι θέλω ακριβώς ίδιο μέγεθος και τύπο. Ως προς το χρώμα, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο που πρέπει να ζητήσω; μία λάμπα παίρνει το ενυδρειάκι.
takis_gt σ'ευχαριστώ, δεν ξέρω κι εγώ ακόμα για πόσο καιρό θα οδηγώ αλλά πιστεύω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα μπορούσα να έρθω προς Κερατσίνι να πάρω. ![]() Υπολογίζω ότι ως το ΣΚ θα το έχω τουλάχιστον αδειάσει/καθαρίσει (με τι να το πλύνω παρεμπιπτόντως; Σαπούνι πιάτων κάνει, ή σκέτο νεράκι; Το ξύδι μπαίνει φαντάζομαι μετά, και θέλει και αυτό καλό ξέπλυμα; ) οπότε μετά θα το στήσω. Πρέπει να δω και τα διάφορα μπουκαλάκια μου, αν είναι κανένα που να μην έχει λήξει ακόμα ή αν θέλουν όλα από την αρχή αγορά... |
|
||||
|
||||
![]()
ξυδι και καλο ξεπλημμα
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες. Πρώτα από όλα πρέπει να διαλέξεις τη ψάρια θα φιλοξενήσεις για να δημιουργήσεις το αντίστοιχο σωστό περιβάλλον για αυτά.
Αν το κάνεις φυτεμένο καλό είναι να ανανέωσης το φωτισμό ,σε περισσότερα watt . Όσο για της απόλυε μάλλον είχες υψηλά νιτρικά ή αρμονία. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς σας βρήκα! Γκάπις θέλω να βάλω πάλι, και όχι κανέναν μεγάλο πληθυσμό, όταν με το καλό στρώσει θα βάλω 2α + 2θ. Εϊναι πανέμορφα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετά από ένα χρόνο μελέτης στο gab | nitroqqq | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 40 | 22-03-14 20:35 |
Ανακαινιση του rekord 70...!!! | nondas | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-02-14 23:33 |
Μετά από ενάμιση χρόνο.... το 90ρι μου... | QS-Plan | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-03-11 10:15 |
ενάμιση χρόνο μετά... | dimitris21 | Δίσκοι | 42 | 23-10-09 20:57 |
Μετά από ένα χρόνο!!! | Xrysanthos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-10-09 09:09 |