|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε αυτη την στιγμη σημασια εχουν τα ζωντανα και φυσικα να πας τις διακοπες σου.
Αν θελεις μπορω να φιλοξενησω τα ζωντανα σου σε ενα ενυδρειο καραντινα 100λιτρα που εχω και να τα ταιζω.Να πας εσυ ησυχος τις διακοπες σου και μολις γυρισεις βλεπεις τα θα κανεις για ενυδρειο και παιρνεις τα ζωντανα και την βιολογια του φιλτρου σου αθικτη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΦΙΓΩ ΕΝ ΤΕΛΗ .. ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΟΛΑ ΣΤΟ 60Λ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ . ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ . ΤΑ ΦΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΡΙΣΩ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ... ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . πρεπει να βρω ανθρωπο να μου κολησει το ενυδρειο, η να συμβιβαστω στο 60λ και να δοσω ψαρια, και πανω που ειχα κανει το 100λ φυσκα στο φυτο ....και το θαυμαζα , καποιος θα με ματιαξε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ξερεις από που κανειι διαρροη?Ειναι σχετικα ευκολο,μην δινεις τζαμπα λεφτα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κολησει ενυδρειο με διαροη , ξερω απο που κανει και για αυτο θελω να το δοσω σε ανθρωπο . αυτο το ενυδρειο εχει κατι περιεργα νευρα που ειναι κολημενα στον πατο ξαπλωτα γυρω γυρω και απο πανω εχει κολημενα τζαμια για να βαζεις τις λαμπες . οπως κοιτας απο μπροστα το ενυδρειο , πισω δεξια εχει μετακινιθει λιγο ολο το πλαινο τζαμι. και απ εξω επισης εχει κολημενες πανω κατω λεπτες ξυλινες βεργες με ταπετσαρια. γενικα δεν ειναι μια απλη γυαλα ειναι παραξενη και αν την φτιαξω θελω να γινει σωστα για να μην μου ξαναπαρουσιασει διαροη.δεν αντεχω αλο
![]() η κατασταση ειναι για γελια και για κλαματα μαζι . δεν θελω ποτε ξανα να παει ο κοπος μου χαμενος , να αναγκαστω παλι να χαλασω ενα στησιμο που μου αρεσει , να ταλεπωρησω παλι τα ζωντανα μου . τελος , 60λ και οτι κανω απο εδω και περα θελω να μου εμπνεει σιγουρια ![]() ------------------------- θελω να μεινω με το ιδιο στησιμο για 10 χρονια γινεται ? ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis.pan : 24-08-15 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μπερδεμεν οπως τα λες,οποτε παμε για αλλα.
Μην νομιζεις ότι εισαι ο μονος,καιεγω ενώ ελειπα,απο τα 700 λιτρα,τα 600 τα βρηκα στα χαλια αι στις μοκέτες.Η κυρα παραλιγο να ου δωσει απολυτηριο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω αλλο αυτην την κατασταση , και να πεις οτι και αλλοι που πληρωνουν ακριβα ενυδρεια και μαρκες και τα λοιπα ολοι επιφοβοι ειμαστε τελικα ... εγω αυτο το 100λ 50 ευρω το πηρα απο εναν τυπο και ηταν μια χαρα τοσους μηνες τωρα ξαφνικα την επαθα
|
||||
|
||||
![]()
Αν πιανουν λιγο τα χεριασου,μετα τις διακοπες σου,το φτιαχνουμε.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επειγον μονομαχος! | zatanna | Bettas | 11 | 21-03-12 13:51 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
SOS CO2 (Επειγον) | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-01-07 22:10 |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |