|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μας εβαλες γυαλια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενοεις ;;; Πολυ σκοτεινό ;;;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι..
απλα ειναι πολυ σωστο και αξιο για μελετη απο καποιον που θελει να ασχοληθει.. οσο για το φωτισμο ειναι καθαρα δικο σου θεμα.αμα σου αρεσει εσενα ειναι οκ... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω απλα επειδή και εγώ το βλέπω καπως σκοτεινό ακεφτομουνα να βάλω αλλα δυο σειρές και μισή μπλε αλλα δεν ειμαι σίγουρα άμα κανει σε γλυκό και ειδικα σε malawi
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα κανει..προχωρα το!!
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω. ειναι φανταστικο το στησιμο, εχεις κανει φοβερη δουλεια αν δεν το εχω ξανα-αναφερει. οντως το μπλε αν σε ικανοποιει εσενα τοτε ειναι οκ φανταζομαι. εγω δεν θα το εβαζα σε τοσο μπλε παντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ αυτο που σκεφτόμουν για το μπλε φωτισμό ειναι οτι θα αναδείξει το μπλε ιριδίζον απο τα demasoni αυτο ειναι το σκεπτικό τώρα μπορει βα κάνω και λάθος και να μην εχει καμία διάφορα για αυτο ρώτησα μηπως κάποιος το εχει δοκιμάσει και με τι αποτελέσματα
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραιες πετρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που εχω παρατηρήσει μετα την αλλαγη στον φωτισμό ειναι οτι η θερμοκρασία απο 28 ειναι στους 26 πλέον ειδικα τώρα το καλοκαίρι πολυ καλός σύμμαχο καλοκαίρι ledχειμώνα φθορίου.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |