|
|
||||
|
||||
![]()
Σωκρατη, ευχαριστω για την απαντηση..
αλατι εχω , αεραντλια, αλλαγες 100% καθε μερα , barre bottom . το φαι φοβαμαι να το κοψω ομως, νομιζω πως θα το αποδυναμωσω ![]() καμια ιδεα για αντιβιωτικο σε ενεσιμη μορφη? τι δραστικη ουσια ? και σε τι ποσοτητα? |
|
||||
|
||||
![]()
Flagyl- μετρονιδαζολη είδα δίνουν οι περισσότεροι , αναερόβια βακτήρια πιάνει στους ανθρώπους .αν θες μπορώ να σου βρω δωρεάν ενέσιμη μορφή που είναι προαραιωμενη στα 500μλ
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Γιαννη,
θα ψαξω δοσολογιες κλπ... αν βρω τπτ θα σου πω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι τα ιδια.. 15+ μερες τωρα...
μηπως υπαρχει καποιο αλλο φαρμακο του εμποριου που θα μπορουσε να κανει κατι (πχ Furan-2) ? η μετρονιδαζολη θα κανει δουλεια σε ενεσιμη μορφη (το flagyl δεν εκανε) ? μηπως θα πρεπει να δοκιμασω καποια αλλη δραστικη ουσια? οποιος εχει βρει κανενα λινκ (ξενο κλπ) με παρομοιο προβλημα ή με δοσολογια σε ενεσιμη μορφη μετρονιδαζολης , ας στειλει... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποια κατάσταση είναι σήμερα το χρυσόψαρο;
Την τροφή την διέκοψες;Αν όχι ,οπωσδήποτε τώρα. To ενεσιμο ονομάζετε: Baytril enrofloxacin antibacterial injectable solution 2.27% Η δοσολογία ανάλογα το μήκος σώματος(χωρις ουρά) έχει ως εξής: 5 εκατοστά μήκος ενέσιμο διάλυμα 0,05μλ 8 εκατοστά μήκος ενέσιμο διάλυμα 0,10μλ 15 εκατοστά μήκος ενέσιμο διάλυμα 0,50μλ Χορήγηση: 1 δόση(ένεση) ημερησίως για τις πρώτες 2-3 ημέρες και εν συνεχεία μέρα παρα μέρα πάλι μια δόση σε διάστημα 3 με 4 ημερών. Προσωπικά όταν χρειάζομαι,προμηθεύομαι από γνωστό μου κτηνίατρο έτοιμες τις 5-7 ενέσεις ινσουλίνης με την ανάλογη ποσότητα. Επειδή η δοκιμασία ενός ψαριού όταν το τρυπάμε είναι αρκετά επίπονη δεν κάνουμε χρήση αν δεν έιμαστε απολυτα σίγουροι. Αν δεν ξέρουμε υπάρχει κίνδυνος να το τραυματίσουμε ανεπανόρθωτα .Δύο είναι τα ποιό βολικά σημεία τρυπήματος στην ρίζα του κοιλιακού πτερυγίου και στην ράχη κάτω από το ραχιαιο πτερύγιο,πάντα με μικρή κλίση. Στο youtube υπάρχουν ανάλογα βιντεο που μπορουν να βοηθήσουν.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 29-08-15 στις 13:00 |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω θερμα...
εχω δει και εχω ψαξει βιντεακια , θα τα καταφερω πιστευω με τις δοσεις. Το ψαρι ειναι στην ιδια κατασταση , πλαγιασμενο καπου καπου κινειται , αλλα στο πλαι , δεν μπορει να ερθει το σωμα του σε ευθεια. το χρωμα η ουρα και η κοιλια του ειναι φυσιολογικα. το φαι δεν το εκοψα, για ποσες μερες να το κοψω? |
|
||||
|
||||
![]()
Για όσο κρατα η θεραπεία.Αντέχουνε τα χρυσόψαρα και πάνω από εβδομάδα.
Μην ανησυχείς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fancy οραντα με κοκκινιλα στα πτερυγια.. | bilaras7 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 36 | 21-12-13 23:58 |
black moor με οραντα!πανε μαζι; | janickrules | Χρυσόψαρα | 10 | 01-05-12 20:15 |