|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποσα χρονια εχεις 7,8 ΚΟΙ σε 1οοο λιτρα,και τωρα τι μηκος εχουν τα ζωντανα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Παΐδια τα έχω ποστάρει σε φωτογραφία στο θέμα μου .Το θέμα είναι ότι τα έχω και τα ζω δεν προσπαθώ να ψήσω κανένα και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Υπάρχει η θεωρία υπάρχει και η πράξη.(τα ζώα είναι από 65cm -90)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ότι εχεις 7,8 ψαρια στους 65 ποντους επι χρονια,στα 1000 λιτρα,δεν σημαινει ότι μπορεις να το προτείνεις και σε αλλους. ¶λλο πραγμα ειβιωνω,και αλοο πραγμα ζω με αξιοπρεπεια,ας είμαι και ψαρι. Καλη συνεχεια
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τη 1000 ρε φίλε αφού είσαι άσχετος με το θέμα, κάτσε με τα χρυσόψαρακια σου και το κοινωνικό και άσε της εξυπνάδες και το πνεύμα .Όσο είναι τα ενυδρεία σου είναι η βιολογία μου στην μικρή καραντίνα .μου γίνατε όλοι ιδική και έχετε κάτι να πείτε. .Εγώ φίλε μου δεν έχω μια απλή λίμνη έχω μονάδα και κάνω εκτροφή . Και δόξα το Θεώ τα καταφέρνω τώρα αν βρω κάπου τα σκούρα θα μπω στη διαδικασία να Πάρο τη γνώμη σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά νομίζω πως ξεφύγαμε λίγο, έτσι δεν βοηθάμε τον φίλο
|
||||
|
||||
![]()
χαχα ! καποιος ζοριστικε λιγο...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο λιανά δε γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πράγματα ξέφυγαν …
![]() Το αποτέλεσμα είναι μόνο χρυσόψαρα σε 1,5m μήκος ενυδρείο η λιμνούλα . |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να κατηγορηθώ ότι δεν εχω σχεση με τη συγκεκριμενη κατηγορια ψαριων...και είναι αληθεια...αλλα δε μπορει καποιες βασικες αρχες διατηρησης ψαριων να μην ισχυουν και για τα κοι και για κάθε άλλο ψαρι.
Θυμαστε ισως πολλοι όταν συζητούσαμε παλιοτερα για χρυσόψαρα σε γυαλες το παράδειγμα με το ασανσέρ. Και λεγαμε πως ένα χρυσοψαρο σε μια γυαλα είναι σαν να ζεις εσυ σε ένα ασανσέρ και να σου πετανε φαγητο. Πνίγεσαι μεσα στα ιδια σου τα σκ*τα! Το ιδιο παράδειγμα θα χρησιμοποιησω κι εδώ με τη διαφορα ότι το ασανσέρ καθαριζεται αψογα! Υποθετω λοιπον ότι στο ασανσέρ εχω μια καθαριστρια που κάθε 10 λεπτα μου απολυμαινει το καθετι, ο εξαερισμος είναι τελειος...εχω και τον προσωπικο μου σεφ να μου δινει το καλυτερο φαγητο. Μπορει να είναι και γυαλινο και να εχω και θεα ακομη! Δεν παυω όμως να ζω ασφυκτικα. Δε μπορω να ορισω τα λιτρα που χρειαζεται ένα κοι σε ενυδρειο....αλλα προς Θεου το αν ένα ψαρι είναι ανετα από αποψη χωρου είναι κατι που μετα από λιγο καιρο ενασχολήσης με τα ενυδρεια φαινεται ακομη και με το ματι. Δεν θα πω αυτό που λενε πολλοι ότι τα κοι είναι ψαρια μονο για λιμνες γιατι πολλοι συγχομπιστες μας εχουν κανει τον τελευταιο καιρο χτιστα ενυδρεια-τερατα πολλων χιλιαδων λιτρων. Θελω απλως να καταληξω στο ότι -όπως προειπαν- η αριστη φιλτρανση ικανοποιει μονο μια προϋποθεση από τις πολλες για τη διατηρηση ψαριων. Οποιωνδήποτε ψαριων! Επισης θα παρακαλεσω να προσεχουμε τον τροπο που εκφραζόμαστε.
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατι να μην το συγκρινουμε με κατι αλλο?
Το οτι για παραδειγμα ενας ανθρωπος θα ηθελε και θα ηταν ιδανικα να ζει σε μια βιλα στην Βαρη με μεγαλη αυλη με θεα και αρκετο χωρο για να κανει οικογενεια. Παρολα αυτα οι περισσοτεροι ζουνε σε διαμερισματα που δυσκολα ξεπερνουν τα 75 τετραγωνικα και στριμωγμενα μπαλκονια. Παρολ'αυτα ομως οι περισσοτεροι κανουμε οικογενειες και ας μην εχουν τα παιδια μας χωρο στην αυλη για να τρεξουν. Δεν θελω να παρω το μερος κανενος,απλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι βρε παιδια,η αληθεια ειναι παντα καπου στη μεση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο στο μπαλκονι.....!!!! | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-07-13 16:54 |
Μια γλαστρολιμνη στο μπαλκονι !!! | nxr26 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 05-11-12 12:54 |
απορια για μπαλκονι! | Ektorakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 01-01-12 19:11 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |