|
|
||||
|
||||
![]()
Κλαδεύεις το φιλαράκι στην βάση του φυτού πολύ κοντά στο χαλίκι με ψαλίδι.
Δώσε πρώτα χρόνο στο φυτό να προσαρμοστεί 1-2 εβδομάδες να πετάξει καινούρια φύλα και μετά κόβεις τα χαλασμένα πριν χαλάσουν τελείως. Όσο για το ξύλο εγώ το ξέπλυνα με καυτό νερό από θερμοσίφωνα και ο.κ |
|
|||
|
|||
![]()
ακομα δεν σας επρηξα???Συνεχιζω τοτε!!
αφαιρεθηκε η λαμπα που ειχα βαλει.Ενω φαινοταν πολυ ομορφα τα ψαρια,ηταν συνεχως στρεσσαρισμενα,κολυμπουσαν σε πολυ μικρη περιοχη,σχεδον ακινητα.Μια προσπαθεια που εκανα να την κουνησω για να βαλω ενα φυτο το ενα ψαρακι ξαφνικα αρχισε να χτυπιεται και κοντεψε να πηδηξει εξω.Με την μικρη led ειναι και παλι φυσιολογικα και κολουμπουν ηρεμα.θα δοκιμασω να προσθεσω ακομα μια,πιο πολυ για τα φυτα να δω τι συμπεριφορα θα εχουμε.Μπηκε και ενα δευτερο φυτακι το οποιο προχειρα το εβαλα με το γλαστρακι και αυριο θα το δεσω στο ξυλο.Anubia heterophylia.Μου το εδωσαν σαν ευκολο φυτο χωρις πολυ φως. και η ερωτηση,στην φωτο φαινεται η εξοδος του φιλτρου.ειναι ενταξει?πιο ψηλα?πιο χαμηλα?εχω κοψει την ροη βεβαια με το βανακι της εξοδου γιατι εκανε μεγαλη αναταραξη και μαλλον δεν ηταν και πολυ καλο σε τοσο μικρο ενυδρειο. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια σου είναι στρεσαρισμένα από τον χώρο. Δεν κάνουν για τόσο μικρό ενυδρείο αν μπορείς να τα δώσεις. Τα συγκεκριμένα είναι για κοπάδι 6+ και ενυδρείο με μήκος 1,5m.
Το φυτό καλά είναι. ------------------------- Παράθεση:
Τώρα το πρόσεξα η anubia δένετε με πετονιά ψιλή και δεν φυτεύεται θα σου χαλάσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη planetgeo7 : 24-08-15 στις 05:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου μπορεί να γίνει κόσμημα, αλλά όχι με αυτά τα ψάρια, τα ταλαιπωρείς, και στο τέλος θα κουραστείς και εσύ. Τα συγκεκρμμένα ψάρια θέλουν κοπάδι τουλάχιστον 8 ατόμων για να μετριαστεί η επιθετικότητα τους, ύψος πάνω από 50-55 πόντους και μήκος για να μπορεί να απομονωθεί κάποιο ζευγάρι αν γεννήσουν. Μπορείς κάλλιστα να βάλεις γαρίδες ή ένα μονομάχο και με τα φυτά και τη διακόσμηση που θα βάλεις μπορεί να γίνει ένα διαμάντι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος με ερωτησεις | Gandalf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 08-01-15 23:13 |
ερωτησεις αρχαριος malawi | puntakias22 | Malawi | 17 | 22-06-14 12:33 |
ΠΙΟ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 29-08-10 21:23 |
αρχαριος ,ερωτησεις για μονομαχους | Leo | Bettas | 1 | 12-08-09 16:17 |
Αρχαριος-Ερωτησεις για φυτα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 02-04-07 11:25 |