|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρε απο ΙKEA δυο φωτιστικα led.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
όσο για τα φωτιστικα απο το ikea βγαινουν και με ψυχρό φώς? Γιατι όσο έψαξα επειδή το έχω , είδα μόνο με θερμό (2700Κ) .
|
||||
|
||||
![]()
Δες το Aquael Leddy smart 6w.Το εχω χρησιμοποιησει,σε καλυπτει απολυτα.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Μια χαρα ειναι αυτο το φως. Τα φυτα προσαρμοζονται.
|
|||
|
|||
![]()
τα ενυδρεια ποσο καιρο τρεχουν ? εχουν και αλλο συπμληρομαατικο φωτιστικο ?
------------------------- υπαρχουν λαμπες ειτε σποτ απο ηλεκτρολογικα στα 6500κ βεβαια αν δεν θελεις και πολυ φως πολυ καλες ειναι λεδ λαμπες τιπου τ8 ή τ5 νομιζω υπαρχουν στο μηκος του ενυδρειου σου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 15-08-15 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() h kouta einai sta metra t enidriou k uparxh keno 5-6 cm panw apo t enidrio mexri ta tavlakia sto trapezaki . vevea ttesera tvlakia einai m medesedes gia sidirisi enidriou h kt alo ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα βάλω μια grolux sto t8 φωτιστικό μου και θα παρω και ένα led τύπου t8 για να συμπλήρωσω φως σε ένα 54λιτρο.
Προσωρινά τo βοηθαω με αυτή του ιkea. -Ωραία κατασκευή για βάση. -Ωραία και τα 2 ενυδρεια δίπλα δίπλα!!! Τι φυτό είναι αυτό που βγαίνει από την επιφάνεια? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη συστηματος φωτισμου!! | pantelos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-04-14 21:10 |
βοηθεια για κατασκευη ενυδρειου | nxr26 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 07-11-12 22:32 |
Βοηθεια για την κατασκευη γλαστρολιμνης | fotis_k | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 04-06-12 20:23 |
βοηθεια για κατασκευη ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-06-11 09:35 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |