|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι δυνατη, αλλα αν μοιραστει η ροη και γινουν αρκετες τρυπες στο σπρευ μπαρ , πιστευω θα γινει η δουλεια.. στην αναγκη , με ενα βανακι στραγγαλιζεις την ροη στην εξοδο της πλατης.
το σπρευ μπαρ μην το κανεις σουρωτηρι απο την αρχη , κανε 3-4 τρυπες δοκιμασε το και σιγα σιγα ανοιγε μεχρι να σε ικανοποιησει το αποτελεσμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αννα έχει γίνει φοβερο, πανέμορφο, Μπράβο.
Τη moss με κανα διχτάκι προσπάθησε να τη συγκρατήσεις. Αν η πλάτη είναι μονοκόματο φελιζολ δύσκολα θα περάσει νερό από πίσω
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη. Περιμένω την αντλία και την moss την άλλη εβδομάδα και θα το προσπαθήσω. Η πλάτη είναι από φελλό που μοιάζει με φλοιό κορμού. Τα μόνα ανοίγματα (τρύπες) που έχει είναι για να στερεωθεί σε ξύλο από πίσω. Ελπίζω να μην βγαίνει το νερό από κει στην πίσω μεριά.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα ειναι φελιζολ... για φελλο δεν ξερω αν απορροφησει νερο και δακρυζει απο πισω.. δεν τον εχω δοκιμασει.... ειδομεν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πείτε την γνώμη σας. Να το έχω να τρέχει συνέχεια όπως είναι, αν και ίσως από το πολύ νερό χαλάσουν οι ορχιδέες ή να βάλω και την άλλη αντλία να δουλεύει μόνο στο σιντριβάνι συνέχεια και αυτή στην πλάτη μόνο για λίγο κάθε μέρα. Νομίζω παραείναι δυνατή για να έχω διακόπτη και να τρέχει μόνο στο σιντριβάνι, είχατε δίκιο.
http://s967.photobucket.com/user/10A...tml?sort=3&o=0 |
|
||||
|
||||
![]()
Αννα εγω ειχα στο νου μου να ρεει σαν καταρρακτης στην πλατη. Τωρα αυτο που βλεπω ειναι οτι το νερο που πεφτει πανω στα φυλλα της Mini phal ισως να τη χαλασει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |