|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο επηρέασε η κρίση το χόμπυ μας? | |||
Πάρα Πολύ - Σταμάτησα ή σχεδόν σταμάτησα το χόμπυ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 7,64% |
Πολύ - Συνεχίζω με μεγάλη δυσκολία και περικοπές |
111 | 40,36% |
Αρκετά - Ένα 60άλιτρο και πολύ είναι |
32 | 11,64% |
Λίγο - Συνεχίζω σχεδόν όπως και πριν |
94 | 34,18% |
Καθόλου - (!!) |
17 | 6,18% |
Ψήφισαν: 275. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αν δεν υπηρχε φορουμ δεν θα ειχα ενυδρεια.
Κι αν ειχα, θα ηταν καποια αποτυχημενη ψαροσουπα με ψαρια που αλλαζουν καθε λιγο λογω θανατων απο τις συνθηκες. Και δεν μου δωσανε καμια συμβουλη για αγορα περιττου εξοπλισμου. Μονο οτι χρειαζοταν τα ψαρια που ηθελα και για να διαβωνουν σωστα/αξιοπρεπως και οχι απλα να επιβιωνουν (αυτος νομιζω οτι ειναι και ο σκοπος ενος φορουμ). Και υπαρχουν ψαρια με μεγαλες απαιτησεις και ψαρια χωρις μεγαλες απαιτησεις. Κι αν δωθηκε ποτε καποια υπερβολικη προταση, σιγουρα θα υπηρχε και καποια πιο οικονομικη αντιπροταση. Αν το δω και με απολυτους αριθμους, το πρωτο μου ενυδρειο ψαροσαλατα 50 λιτρων, με ψευτικο διακοσμο, με εσωτερικο φιλτρο και χωρις βαση, που στηθηκε με συμβουλες απο πετσοπαδες, μου κοστισε σχεδον οσο το δευτερο, 200 λιτρα, με εξωτερικο φιλτρο, με επιπλο και αληθινη διασκοσμηση. Κι αυτο στηθηκε απο συμβουλες του φορουμ. Αυτος ειναι και ο λογος που συνεχιζω να συμμετεχω σε φορουμ. Η ανταποδοση αυτη της πολυτιμης βοηθειας, αλλα και γιατι συνεχιζω να μαθαινω καινουρια πραγματα που βελτιωνουν τη διαβιωση των μικρων μου φιλων.
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην παρεξηγηθω, η γνώση που υπάρχει στα φορά είναι τεραστια, φιλτράροντας της εφτασα στο επιθυμητό και οικονομικό αποτέλεσμα. Απλα συνήθως επικρατεί η άποψη , πιο μεγαλο ,πιο τουμπανο εξοπλισμό κτλ. Πχ ανέφερα παραπάνω τις λίμνες για να γίνει κατανοητό τι εννοώ. Χωρίς φορά, δεν θα είχα και εγώ ενα φυσικο οικοσύστημα στην αυλή μου, αλλά εναν βούρκο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι λοιπον βαση και αυτων που εγραψες, πιο σωστα θα ελεγα οτι το φορουμ θα διωξει (με τον τροπο του) μονο αυτους που δεν τους ενδιαφερει να στησουν σωστο ενυδρειο.
Συμπερασματικα δεν κανει κακο στο "χομπι", αλλα καλο. ΟΚ το "τουμπανο" ειναι μια συνηθης εκφραση και εφαρμοζεται σε ολους τους τομεις της πλεονεκτικης (κατα πλειοψηφια) ανθρωπότητας. Ο καθενας ομως μπορει κανει τα κουμαντα του.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταραμένη κρίση ... | GiWrGoS198 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-03-12 19:50 |