|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φανταστικό !!! Όλα είναι υπέροχα και τα σαλιγκάρια κάνουν πολύ καλή δουλεία παντού εγώ έχω και στην λίμνη μου . Αν θέλεις νούφαρα γι αυτό το μέγεθος υπάρχουν τα μίνι , έχει ένας φίλος μου αν χωρίσει να σου στείλω.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Artemisia αλλά δεν θα ξαναβάλω νουφαρο, εξ αιτίας των φύλων χάνω ψάρια
|
||||
|
||||
![]()
Κυριακή σήμερα και είπα να συμμαζέψω λίγο και αυτό το ενυδρείο.
Έτσι λοιπόν έβγαλα όλα τα φυτά ![]() ![]() Δεν ήταν και τόσο εύκολο και ήθελε πολύ προσοχή, όταν έβγαζα τα φυτά μία αντλία έβγαζε νερό και άλλη μία έβαζε φρέσκο, συνολικά μπορεί και να χάλασα κανα 2 βαρέλια νερό, 150 λίτρα περίπου. Το απόγευμα το ενυδρείο φωτισμένο ήταν έτσι. Τελικά πρέπει να υπάρχουν μέσα χιλιάδες σαλιγκάρια και εκατοντάδες γαρίδες ![]() ![]() ![]() και κατά τις 8 άρχισα το φύτεμα , ξεκαθάρισα τα φυτά , πέταξα τα χαλασμένα και τα κίτρινα, και ήταν αρκετά , γιατί από τα πολλά φυτά το φως δεν έφτανε παντού και υπήρχαν κίτρινα. ![]() ![]() και αφου φύτεψα έπλυνα σφουγγάρια και ελαφρόπετρα γιατί έγιναν χάλια, έκανα και μια αλλαγή 200%-250% και έτοιμο. Για καμια εβδομάδα θα είναι υπο παρακαλούθηση βέβαια, μήπως ανεβάση αμμωνία , αλλά δεν το νομίζω
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον προλαλησαντα. το χαλικι που βλεπω εδω ειναι μονο τοσο ή υπαρχει κι αλλο απο κατω και δεν φαινεται?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια βρε Τακη ποση ωρα σου πηρε η ολη διαδικασια;Γιατι κι εγω σημερα αφιερωσα το πρωινο σε συντηρηση με αλλαγη νερου-καθ.τζαμιων-αλλαγη θεσης φυτου- κλαδεματα-μεταφυτευσεις-σκουπα βυθου και μου πηρε 2 ωρο τρεχοντας
![]() Με την λαβιδα φυτευεις ετσι δεν ειναι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πιο πολλά τα φύτεψα με το χέρι, τα έκανα ματσακι και τα φύτευα, σαν συστάδες, με τη λαβίδα έβαλα μόνο τις σαγκιταριες μία μία. Για αυτό το ενυδρείο σήμερα πρέπει να χάλασα πάνω από 250 λίτρα νερό, και είναι 55 λίτρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |