|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ατακτος νεοσσος είναι που αφησε τη φωλια νωρίτερα. Αν ηταν καπου πιο ησυχα θα τον αφηνα εκει να τον φροντισουν οι γονεις, αλλα καταμεσής του δρομου οι ελπιδες για κατι τετοιο δεν ηταν πολλες. Ετσι λοιπον..
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια.. βρηκα στο χωραφι μου ενα τραυματισμενο γερακι και το πηρα σπιτι μου να μην μεινει εξω το βραδυ. Ξερει κανεις με ποιον να επικοινωνησω για αμεσα αποτελεσματα λογω οτι ειναι Σαββατοκυριακο. Εχω στειλει μηνυμα σε ΑΝΙΜΑ και ΕΚΠΑΖ
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε στη σελιδα τους τι πρεπει ακριβως να κανεις για να στρεσσαριστει κατά το δυνατον λιγοτερο το πτηνο...
Εγω τους εβρισκα παντα στα κινητα που εχουν ανηρτημενα. Μπραβο για την κινηση σου! καλη αναρρωση στο πτηνο!
|
||||
|
||||
![]()
Πανο μπορεις να γραψεις τα τηλεφωνα εδω να τα βλεπουμε ολοι γιατι δεν μπορω να το βρω απο την σελιδα που ειχες βαλει.
Αν ειναι απο θεσσαλονικη ακομα καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Τηλέφωνα*Επικοινωνίας
Γιάννης Πουλόπουλος (Aίγινα) 6979914851 Δράση για την Άγρια Ζωή (Θεσσαλονίκη) 6979914852 Άρης Χρηστίδης (Καβάλα) 6977632276 Ζήσης Νταλαμπύρας (Λάρισα) 6981353612 Eθελοντές Κρήτης (Κρήτη) 6944460869 Μπάμπης Δασκαλάκης (Ρέθυμνο-Χανιά) 6984455452 Πέλα Καλογήρου (Ήπειρος) 6937099240 Δημήτρης Κουτρουλάρας (Βοιωτία) 6937694394 Τάσος Καραντής (Σαλαμίνα) 6947630901 & 2104651448 Γενικό email επικοινωνίας:*ekpaz@ekpaz.gr
|
|