|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι καλώδια ρεύματος και το φίλτρο με τους σωλήνες του βλέπω. Αυτά θέλουν κάποιο καλύτερο κρύψιμο.
Στον καταρράκτη αυτή την στιγμή πόσα διαφορετικά φυτά έχεις? Δύο ή ένα. Μου φαίνεται ότι το έχει είδος που έχεις έχει υπερκαλύψει το άλλο. Έχει βελτιωθεί αρκετά ο εξωτερικός σου χώρος. Θα μπορείς να κάθεσαι και να θαυμάζεις την λευκή κυρία σου από ποιο κυριλέ σημείο πλέον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο στρώνω πετρα καρυστου οποτε θα κρυφτούν καλώδια και σωλήνες οπως πολυ σωστά είπες,
οι εργασίες ειναι σε εξέλιξη Γεωργιε ο καφες σε περιμένει σύντομα τραπεζάκι και ξαπλωστρα για τους φιλους χε χε χε Αρτεμισια το φιλτρο ειναι κινεζια αλλα ειμαι ευχαριστημένος υποτίθεται οτι ειναι αυτοκαθαριζομενο με την μανιβέλα που εχει αλλα ..........
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερό απλά!!!!! Μπράβο ότι κάνεις είσαι καλλιτέχνης............
|
|
|||
|
|||
![]()
καταρχήν μπραβο για το μερακι σου.
εγω θελω να κανω μια ερωτηση... τα μικρα που φαινονται στην τελευταια φωτογραφια ειναι ολα γεννα koi η εχει και χρυσοψαρα???
|
||||
|
||||
![]()
έχει και χρυσόψαρα και πολλά μωρά Κοι
|
||||
|
||||
![]()
Στρώσαμε και την πετρα, ξερίζωσα τα φυτα απο τον καταρράκτη και πάμε για ανακατασκευή γιατι έχανα νερο απο εκεί
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Φυτά στη λίμνη! | lucy | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 10-08-07 07:42 |