|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε ξέρω τι έγινε έχουμε αλλαγή συμπεριφοράς ,
πηγαίνουν όλη την ώρα μαζί και μία το ένα τσιμπάει το άλλο. Δεν αρχίζει πάντα το ίδιο και δεν απομακρύνονται μεταξύ τους. https://www.youtube.com/watch?v=_Npl9eNNJ90 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά έχω σίγουρα ζευγάρι
![]() Άρχισαν να τρίβονται μεταξύ τους και το ένα έχει γίνει άλλο ψάρι σε μία βδομάδα που τα έχω δείτε φωτογραφία κάτω, πιο ξεκάθαρα δε γίνεται!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως πιο ξεκαθαρο δεν γινεται.
Μπραβο φιλε,αντε και καλους απογονους ευχομαι,τα βλεπω και καλυτερα απο θεμα φαγητου και στρες,αν τους προσφερεις καθαρο νερακι και καλες τροφες θα δεις οτι ειναι εκκπληκτικο ειδος και εχει να σου προσφερει πολλα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!
ευχαριστο αυτο! |
|
||||
|
||||
![]()
γύρισα από τις διακοπές και όλα καλά
Τα φυτά λίγο ζούγκλα οπότε και έπεσε κλαδεμα. Νερό αλλαγή με προηγούμενες μετρήσεις nh4 0 , n02 0 , n03 2.5! ph 6.8 kh 5. Αγόρασα καθώς ερχόμουν ένα 3ο ramirezi το οποίο είναι και μεγάλο και αρσενικό. Ορκίζομαι, κάνει μπαμ και ήταν το κυρίαρχο στο pet shop. Προς το παρόν είναι ξεθωριασμένο γι αυτό και δε βάζω φωτογραφία. Το έκανα προσαρμογή όπως πρέπει και πέταξα το νερό του ενυδρείου. Τα 2 που είχα (με το που τα είδα μετά απο 7 ημέρες είπα θηλυκά 100%) επιτίθενται ΜΑΖΙ στο νέο ραμιρέζι. Στην αρχή έδωσε μία κάποια μάχη πλέον τον έχουν πάρει στο κυνήγι για τα καλα! Τον είδαν σαν εισβολέα και μπορεί με το καιρό να τα γκιμιάσουν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα... αν ειναι αγορι , καποια στιγμη θα τις βαλει στις θεσεις τους
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρέζι- σκάψιμο | kelly__ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 21 | 24-10-12 16:58 |
αναγνώριση ραμιρέζι | hlias_ria | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 20-02-11 19:48 |
Ραμιρέζι ick? | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 30-09-09 10:39 |
54L με ραμιρέζι | Teo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 10-01-09 14:33 |