|
|
||||
|
||||
![]()
Απο το πρώτο δεκάλεπτο που τα έβαλα τρώνε σήμερα δε σταμάτησαν
Έφαγαν και flakes και τους κόκκους που τα τετρα δε Ρα αγγίζουν (πανάκριβη την είχα αγοράσει ) Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρις καμια αμφιβολια εχεις παρει δυο αρσενικα. Επελεξε το ενα (προσωπικα προτιμω αυτο που ειναι δεξια στο βιντεο) και επεστρεψε το αλλο για ενα ομορφο θηλυκο.
Αν ψαξεις στα θεματα της κατηγοριας αυτης, πριν κανα διμηνο ειχα βαλει φωτογραφιες αρσενικων και θηλυκων για εναν συνφορουμιτη ωστε να βοηθηθει στην αναγνωριση των φυλων. Πιστευω να βοηθησουν κι εσενα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η συμπεριφορά σε κάνει να είσαι σίγουρος ότι ειναι αρσενικά? μία νέα χωρίς ζοομ , πιο κοντά δε κάθεται φεύγει και κρύβεται . Γενικά πάντως τρώει μια χαρά και κυκλοφορεί στη μεριά του όλη την ώρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι και τα δυο αρσενικα 100%. Εκτος απο τη συμπεριφορα που παραπεμπει σε δυο αρσενικα που διεκδικουν την περιοχη τους, στις φωτογραφιες και το βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι εχεις δυο αρσενικα.
Οσον αφορα την συμπεριφορα, αυτο που περιγραφεις και που φαινεται στο βιντεο ειναι δυο αρσενικα που προσπαθουν να κυριαρχησουν ωστε να ελεγχουν, αν οχι ολοκληρο, τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος του ενυδρειου. Αν ειχες ενα αρσενικο και ενα θηλυκο, θα παρατηρουσες το αρσενικο να κορταρει την θηλυκια ενω αυτη του επιδεικνυει τα ομορφα χρωματα της. Καμια σχεση με αυτο που συμβαινει στο ενυδρειο σου. Πρεπει να φυγει το ενα αρσενικο γιατι οι μαχες μονο χειροτερες θα γινουν και μπορει να ειναι μοιραιες για το πιο αδυνατο ψαρι. Ψαξε τις φωτογραφιες που εβαλα σε αλλα παρομοια θεματα για να παρεις μια ιδεα του πως ειναι τα θηλυκα και ετοιμασου να επιστρεψεις το ενα αρσενικο. |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει περίπτωση να είναι μικρά και ανώριμα?
![]() είμαι από επαρχία και δεν είναι εύκολο να τα χαρίσω ή να τα δώσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω ειναι το δικο μου ζευγαρι,δεν το εχω πλεον αλλα ειναι επιβεβαιωμενο με απειρες γεννες στο ενεργητικο τους.Αριστερα ο αρσενικος,δεξια το θυληκο.
Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι στο βιντεο σου στα 16 δευτερολεπτα βλεπω θυληκο..΄Τα αρσενικα δεν εχουν ουτε ιχνος ροζ κοιλιας. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρέζι- σκάψιμο | kelly__ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 21 | 24-10-12 16:58 |
αναγνώριση ραμιρέζι | hlias_ria | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 20-02-11 19:48 |
Ραμιρέζι ick? | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 30-09-09 10:39 |
54L με ραμιρέζι | Teo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 10-01-09 14:33 |