|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε κοπελιά εσύ δεν έχεις τα φανταστικά χρυσόψαρα με τις γέννες η κάνω λάθος? Οπότε θέλετε σας δανείζω τις δικές μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη μάλλον για να γελάς τόσο ... χαζομάρα θα έκανα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημερα τελείωσε το σκάψιμο ![]() ![]() ![]() Η λίμνη μικρή μικρή στα 2,5 κυβικά θα βγει ... ίσως και λίγο παραπάνω . Υ.Γ 'Αλλοι βγάζουν σέλφι σε παραλίες , εμείς στο λάκο με το σκάμα.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 30-04-17 στις 16:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτάζω τις ημερομηνίες των ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβαν και έγιναν όλα αυτά. Ούτε μια εβδομάδα και προλάβατε και σκάψατε ...... 2.5 κυβικά? Εξωπραγματικό μου φαίνεται !!!
Πολύ καλά το πάτε. Δεν παίρνεις και μια φώτο με τον χώρο που ρίξατε αυτά τα χώματα? Βουναλάκι θα φτιάξατε. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα aliens βασικά 3 φορές σκάψαμε μέσα στην εβδομαδα
![]() ![]() ![]() ![]() Λέω 2,5 κυβικά γιατι είναι 2,50 χ1,50χ0,70 στο τέλος θα έχει βάθος κάπου στο 0,90 . Το χώμα το πετάμε στο πίσω χωράφι (δες φωτο 18 ) και δεν έχουμε βουνό.... Αφού μένω οδός χωράφια αριθ. αγκάθια όπως λεει και ο φίλος Γιάννης.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:33 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δεν πειραζει Αρτεμισια... ναι , απο ψαρια δεν εχω που να τα βαλω, λιμνη θελω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου φτιάξω μια Λίμνη
![]() Σήμερα έχει σκάψιμο το πρόγραμμα να τελειώνουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμισία για πες λιγο ξανα τη μαρκα απο το φιλτρο και την αεραντλια που εχεις..... η μικρη ειναι 6000 και η μεγαλη 22000 αν θυμαμαι καλα???
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο, φιλτρο oase filtoclear 20000 και oase filtoclear 6000
και αντλίες laguna powerjet max flo 22000 και oase ecomax 6000 το aerator είναι oase oxytex 1000 set . Θα βρεις πολλά βίντεο στο ytube με λεπτομέρειες αλλά είδες απο κοντα και τα δικά μου ειναι πολύ ευκολα στην χρήση και δεν επηρεάζονται απο τον παγετό. Υπάρχει και filtoclear 30000. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:33 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |