|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα μου επιτρέψετε μία σύντομη παρουσίαση μέχρι να γράψω μία αναλυτική.
Το ενυδρείο τρέχει από 1/2015. όγκος ενυδρείου: 300 λίτρα διαστάσεις : 100*50*60h όγκος σαμπ : 200 λίτρα διαστάσεις : 100*40*50h φωτισμός : 4*7w spot led 6500k DIY υπερχείλιση : tunze overflow 2U επιστροφή : jebao dc 3000 ( δουλεύει στις 3000 ) αναπλήρωση : water waves υλικά σαμπ : ελαφρόπετρα και σφουγγάρια φυτά : anubias refugium : ναι φωτισμός refugium : 1*10w led 6500k αλλαγή νερού : 60% κάθε εβδομάδα , νιτρικά 10ppm https://www.youtube.com/watch?v=AZQlwxLvqyY Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MINA : 01-08-15 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο φαινεται. απλο και λιτο. κατι στην πλατη δεν θελεις να βαλεις? ακουμπαει το ενυδρειο στο τοιχο? εχει διακοπτη για τα φωτα βλεπω πισω. δεν ειναι λιγο παιδεμα καθε φορα που αναβεις τα φωτα?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ήθελα να βάψω την πλάτη αλλά κάπου στην πορεία χάθηκα στη μετάφραση. ίσως στο μέλλον τη βάψω. Τα φώτα του ενυδρείου ανάβουν από από χρονοδιακόπτη στο κάτω ντουλάπι. Οι διακόπτες που βλέπεις είναι τα φώτα του μπαλκονιού και απέχουν 25 πόντους από το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει καλη κυκλοφορια στο νερο του ενυδρειου? ελλειπης μου φαινεται η μηχανικη φιλτρανση, εχεις πολλα αιωρουμενα σωματιδια απο οτι βλεπω, δεν σε ενοχλουν αυτα? φιλικα. γιαννης.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλα ταιζω πολυ και συνεχεια ........ Το βιντεο ειναι τραβηγμενο Σαββατο απογευμα και εχω ταισει 7 με 8 φορες φουλ. Αλλαγη νερου και σιφωναρισμα βυθου καθε Κυριακη. Νιτρικα 10ppm. |
|
|||
|
|||
![]()
Δύο νέα ψαράκια θα εισαχθούν σε λίγο καιρό στο ενυδρείο. Είναι δική μου αναπαραγωγή , τα οποία μεγάλωσαν στο σαμπ, χωρίς καμία ιδιαίτερη φροντίδα.
https://www.youtube.com/watch?v=2ZNcrzchwk4 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω Sarasa comet | pavos | Χρυσόψαρα | 8 | 25-05-15 22:05 |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |