|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν υποστρώματα που ειναι ήδη στρωμένα? νομίζω κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.
Ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Απ' οτι ξερω, οχι. Αλλα και να ισχυριζονται κατι τετοιο, θα ημουν επιφυλακτικος.
Καλο ειναι το στρωσιμο να γινει με το σωστο τροπο για να μην εχεις προβληματα. Δεν ειπες, ομως, τι γαριδες εχεις σκοπο να βαλεις. Εχει σημασια το ποσο ευαισθητες ειναι.
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι για τσερυ η μια άλλη χρωματική παραλλαγή της.
|
||||
|
||||
![]()
Με σωστα στρωμενο φιλτρο και σταθερες παραμετρους, νομιζω οι cherries θα ειναι μια χαρα σε καθε περιπτωση. Αν εχεις και ενυδρειο που τρεχει, μπολιασε λιγο το βυθο το πολυ πολυ.
|
|||
|
|||
![]()
¶μα βάλω ένα υπόστρωμα πχ ebi gold της flu all που βγάζει αμμωνία θα στρώσει μόνο του?
Ευχαριστω.
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιος ?
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει τετοιου ειδους υποστρωματα, εχω την εντυπωση οτι οντως ανεβαζουν αμμωνια για καποιο διαστημα στην αρχη. Αυτο, ομως, νομιζω οτι δεν επαρκει για να ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου, που χρειαζεται συνεχη παροχη μιας μορφης αμμωνιας για καποια χρονικη περιοδο.
Μπορεις να δοκιμασεις φυσικα, παρακολουθωντας στενα με μετρησεις, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα εχει αποτελεσμα. Ας με διορθωσει καποιος αν εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη ή σχετικη εμπειρια, αλλα θα ελεγα να ακολουθησεις τις παραδοσιακες μεθοδους στρωσιματος του φιλτρου, που σιγουρα "δουλευουν" χωρις προβλημα και ειναι σιγουρα ασφαλεις. Υ.Γ. Γιατι δεν μπολιαζεις το φιλτρο απο αλλο υγιες ενυδρειο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο - HELP!!! | pagos4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 30-01-10 15:04 |
Στρώσιμο???? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-10 20:54 |
Στρώσιμο | erling | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 08-11-07 17:59 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
άρχισε το στρώσιμο! | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 25-01-03 19:14 |