|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μόλις μέτρησα ,
Στης βρύσης το νερό έχω 10 NO3 σίγουρα. Στην όσμωση χωρίς το παραπάνω φίλτρο έχω 1-2. θα ρωτήσω αν είναι στους water waves ελπίζω να μη με κράξουν |
|
|||
|
|||
![]()
Πατριδα τα παλικαρια ειναι πολυ εξηπηρετικοι μην ανχονεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
@GLOBALZERO
τα νιtρικα που μετρας στην εξοδο της ΑΟ χωρις το προφιλτρο νιτρικων,ειναι σε νορμαλ επιπεδα.δεν τα κραταει ολα αλλα κρατα τα περισσοτερα. υπαρχει ενα ποσοστο απορριψης που δεν θυμαμαι ποσο ειναι,αν και μπορει να παιζει απο ΑΟ σε ΑΟ αυτο. παντως το 1-2ppm που μετρας μου φαινεται νορμαλ. εγω θα σου προτεινα αφου εχεις προφιλτρο κρατησης νιτρικων να το βαλεις,γιατι ετσι δεν θα επιβαρυνεται και η μεμβρανη περισσοτερο και θα κρατησει πιο πολυ καιρο.(εφοσον κανεις και flush πριν και μετα τη χρηση) για το ενυδρειο στα ειπα.στη θεση σου θα το εβαζα το προφιλτρο και θα εκανα αλλαγες μονο με καθαρο ΑΟ αφου εχεις νιτρικα στη βρυση. δεν θα εκανα μιξη δηλαδη. θα προτιμουσα τα νιτρικα που τρωνε τα ψαρια να ειναι νιτρικα που παραχθηκαν στο ενυδρειο σε "ελεγχομενες" συνθηκες και οχι αυτα που ηρθαν απτη βρυση... εκτος αυτου,αν εχει νιτρικα η βρυση δεν ξερεις ποτε και τι αλλο μπορει να εχει.(πχ παθογονα κλπ) αυτο μονο με αναλυση σε εργαστηριο. αλλα και παλι,μπορει κατι να τυχει να εμφανιστει παροδικα στο νερο και να μην το δεις ουτε στην αναλυση. οποτε... ειμαστε και οφτοπικ εδω,sorry... |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον χθες πηγα σε δυο μαγαζια στο βολο να ρωτησω για α/ο και τα αποτελεσματα σε ολα τα επιπεδα ηταν απογοητευτηκα για μενα.ειπα να ξεκινησω απο την ντοπια αγορα.καταρχην οι τιμες ηταν για ολο το συστημα+τον υδραυλικο το λιγοτερο 200 και μετα φτασαμε στα 300 κοντα.εγω πανω απο 150 δεν θα ηθελα να διαθεσω.δευτερον του ειπα οτι θελω μια α/ο για να πινω και καθαρο νερακι και να κανω αλλαγη σε ενυδρειο και μου ειπε οτι αλλαγη δεν γινεται διοτι το 5λιτρο δοχειο της οσμωσης που μου εδινε κανει να γεμισει παρα παρα πολυ αργα.θα θελω για αλλαγη 2 μερες.απο συμπληρωση μεταλικων στοιχειων +φιλτρο νιτρικων στην οσμωση μιλαμε για κανενα 70-80 πανω η τιμη και γενικα μου τα λεγανε πολυ μελατα τα πραγματα.τι στο καλο τα παιδια εδω στο φορουμ απο αλλο πλανητη εχουν οσμωση η εγω ειμαι ειμαι αποφοιτος νηπιαγωγιου και δεν καταλαβαινω τι μου λενε.αυριο θα παρω water waves μιλησω με τους ανθρωπους.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιλα με waterwaves και θα βρεις ακρη.καμια σχεση με το πως στα ειπε ο τυπος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
Υψηλά Νιτρώδη, Υψηλά Νιτρικά - SOS!! | Manos_SKG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 04-02-13 12:26 |
Αμμωνία σε νερό βρύσης!;;; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-12-08 09:10 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Σκληρό νερό και υψηλό PH | angelfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 28-09-03 03:13 |