|
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να εχω γυρω στις 50-60..εκει γυρω...
σημερα ειδα μια αυγουλωμενη καφε ρεντ τσερυ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι επεσα σ αυτο το θεμα γιατι ψαχνω να δω ποτε θα σταματήσουν να γεννάνε
![]() Αυτο που λενε οτι θα ρυθμισουν μονες τους τα πραγματα σε περιπτωση υπερπλυθησμου ισχύει; Περι ανανέωσης του αίματος ισχυει κι αυτό ;γιατι διαβαζω διάφορα
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο με το θέμα; Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης;
Το παρατηρώ εδώ και ένα μήνα περίπου στο δικό μου γαριδάδικο και δεν ξέρω τι να κάνω. υπάρχουν βέβαια κάμποσα μικρά γαριδάκια, αλλά αυγωμένη έχω δει μόνο ΜΙΑ τον τελευταίο μήνα. |
|
||||
|
||||
![]()
αν ο λογος είναι ο υπερπληθυσμος τοτε απομακρύνεις πολλες από τις γαριδες ώστε να μειωθεί ο πληθυσμος και να ξαναπαρουν μπρος.
Διαφορετικα η αποικια σου "γερναει" και κινδυνευει.
|
||||
|
||||
![]()
Τον περασμένο χρόνο ήταν πολύ περισσότερες.
Προφανώς έχει αρχίσει να γερνάει η αποικία μου και άργησα να το παρατηρήσω. Νόμιζα ότι είναι μια πρόσκαιρη κάμψη, λόγω χώρου και δεν έδωσα πολύ σημασία. Θα φύγουν γαρίδες για το 120άρι. Να βάλω και νέα αίματα; Καμιά 20αριά άτομα από άλλο χομπίστα; Πιστεύεται ότι θα βοηθήσει ή να μην το επιχειρήσω τώρα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 31-01-13 22:36 |
ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | jmrkvr | Αναπαραγωγή | 11 | 04-02-10 06:35 |
μπορω αυτον τον συνδιασμο? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-09-08 11:18 |
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΕΝΝΑΝΕ ΤΑ ΓΚΑΠΥ? | yiafo | Ζωοτόκα | 6 | 08-01-08 11:58 |