|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα εβγαζα τις βιδες και θα πηγαινα σε ενα χρωματοπωλειο να παρω 4 ιδιες αλλα ανοξειδωτες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η τις βγαζεις εντελώς και την δενεις καλα με ται ραπ..
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπε ο αλεκσης βγαζεις μια μια και βαζεις αντιστοιχα για να εχει μονιμα 3 βιδες να το κρατανε κλειστο γιατι τα λαστιχα της οντως μπορει να ειναι στα τελευταια τους/να παιζουν.η με δεματικο .
|
|
||||
|
||||
![]()
Με δεματικό δεν πρόκειται να σφίξει όσο με τις βίδες!Θα βγάλει την μία για δείγμα,θα πάει να πάρει 4 ανοξείδωτες και θα τις αντικαταστήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια πολλες γνωμες, βλεπω, υπαρχουν, καλο αυτο. για την ωρα εκανα κατι αλλο, βρηκα μια αλλη αντλια που ειχα και την αλλαξα. θα δω πως θα το κανω αυτες τις μερες με την συγκεκριμενη αντλια και θα σας ενημερωσω. σας ευχαριστω ολους. καλη μερα να εχετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εννοουσα να την σφιξει με δεματικο χωρις βιδες.εννοουσα την ωρα που θα κανει την τραμπα βιδα βιδα εαν τελικα ο φιλος επιλεξει να παρει καινουριες να την σφιξει με δεματικο για να ειναι μονιμως σφιχτη την ωρα της αλλαγης.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απευθυνόμουν σε αυτή την πρόταση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το είδα tanganika.πάντως έχεις δίκιο με δεματικό μόνο θα έχει πρόβλημα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα ανοιξειδωτες βιδες στην αθηνας στου μητροπουλου, με 30 λεπτα του ευρω τις πηρα και τις αλλαξα, ηταν σχεδον ιδιες. ολα καλα. πηρα και την κολλα που λεει ο τακης και την εβαλα απο πανω για να μην εχω θεματα με σκουρια αλλη φορα. ολα καλα λοιπον, σας ευχαριστω ολους παντως να ειστε καλα. καλο βραδυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογη δομομετρηκης και αντλιας επιστροφης! | Sakisdraminos | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 25 | 09-09-14 18:49 |
Αλλαγη αντλιας και φιλτρου | Stefanoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-02-13 16:34 |
ΔΙΑΧΥΤΗΡΑΣ FERPLAST ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-03-09 21:21 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |