|
|
||||
|
||||
![]()
Αναμένουνε εξελίξεις σακη από την παραλαβή και τη λειτουργία
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανο μαλλον αυριο θα εχω στα χρια μου το δεμα σμρ εφυγε απο Αθηνα με καραβι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό φίλε ,εννωείτε θέλουμε ρεπορτάζ από το ξεπακετάρισμα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φωτογραφικο υλικο και απο το ανοιγμα και απο το στησιμο της! Το τηλ σου να εχεις στο νου σου αμα χρειαστω τπτ να εχω αμεση βοηθεια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια η αναβαθμιση σακη!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος ..δοσομετρική τέλος;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πανο ! πλεον με τετοια κριση που περναμε πρεπει να εχουμε καλυτερη αναπτυξη.
να μπορουμε να κανουμε τραμπες γιατι πλεον τα κοραλια που θα εισαγουν θα ειναι πανακριβα γιατα λεφτα που θα περνουμε! ------------------------- Ευχαριστω σεφ! η δοσομετρικη εχει βγει και σκεφτομαι αν θα την πουλησω η θα την κρατησω για εφεδρικη.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 11-07-15 στις 13:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |