|
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεσαι φιλτρο εξωτερικο αμεσα και μπολι..
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα παω να αγορασω οτι χρειαστει..αλλα θα ναι πολυ μεγαλο το κοστος;
|
|
||||
|
||||
![]()
ε θα κανεις και κανενα δρομολογιο ετσι οπως το βλεπω
![]() λοιπον αν αγορασεις 2 βανακια για eheim 2213 σου χαριζω εγω ενα που εχω. μετα βολτα μεχρι το κερατσινι(takis gt) για μπολι και σημαντικες πληροφοριες για τα χρυσοψαρα.εισαι ετοιμη για ολα αυτα? εδω τα βανακιαhttp://www.ydatinos-kosmos.gr/photos...livana1216.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρακια δεν τα βλεπω μεγαλα..
προφανως θα λες 10cm με την ουρα.. τεσπα.. θελεις φιλτρο και τεστ και σιγα σιγα και ενυδρειο.. και μπολι απο βιολογικο υλικο οπωσδηποτε για φιλτρο κοιτα και αγγελιες... αλλιως τα πιο οικονομικα.. sun sun , Dophin τα συγκεκριμενα βανακια δεν χρειαζονται, βαλε και απο ειδη με ποτιστικα με 2-3 ευρω. Υ.Γ tyrinthos respect |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα αεραντλια αλλα χαλασε και την εβγαλα θα βγαλω και τα πλαστικα στολιδια γτ εχω και ενα μεγαλο σαν υποβρυχιο απο την αλλη πλευρα που δεν φαινεται..θα κοιταξω και τος αγγελιες και θα αλλαξω αμεσα το νερο..και θα παρω και αυτα που μου ειπατε..εκπιζω να γινει καλα (10cm ενοουσα με την ουρα ναι)
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 07-07-15 στις 16:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εφυγες για Αιγαλεω και μετα Κερατσινι , καλο ειναι να βιαστεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αν και δεν ξερω τι θα παρω και απο που αλλα το σαββατο θα φροντισω να τα εξακριβωσω..υπαρχει καποιος τροπος για να επικοινωνισω καποιον να μου εξηγησει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για φίλτρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι άσχετος (είμαι του DIY), μπορώ όμως να σου δώσω μπόλι (ίσως ακόμα και να σου γεμίσω το φίλτρο με έτοιμο βιολογικό υλικό).
Μπορώ άνετα Σ/Κ. Δες ποια φίλτρα σου προτείνουν τα παιδιά και κανονίζουμε για μπόλι. Μέχρι να γίνουν αυτά, κάνε τώρα μια καλή αλλαγή, και αν μπορείς κάθε μέρα 30% ακόμα καλύτερα , βάλε την έξοδο του φίλτρου να χτυπάει στην επιφάνεια να δημιουργεί κυματισμό και βγάλε ότι διακοσμητικό έχεις μέσα στο ενυδρείο. Τάισμα για 2-3 ημέρες ελάχιστο έως καθόλου και μετά λίγο. Και για φαί γενικά θα σου πρότεινα πελετ βυθιζόμενο, λερώνει λιγότερο. Τα ψαράκια όντως είναι μικρά ακόμα, για μερικούς μήνες θα τη βγάλουν στο 60αρι. Επειδή θεωρώ πως η κατάσταση επείγει θα πρότεινα αυτό το φίλτρο (ας με διορθώσουν τα παιδιά) http://www.petsupermarket.gr/8222/%C...in-as2208.html γιατί μπορείς να το πάρεις άμεσα και θεωρω πως είναι και οικονομικό, και μπορείς να πεταχτεις Σάββατο να το πάρεις
|
|