|
|
||||
|
||||
![]()
η αρτεμια της sera πραγματικα ειναι για τα σκουπιδια... οσες φορες χρισημοποιησα δεν εκανα δουλεια ποτε... της ocean nutrition αντιθετα ειναι υπερβολικα καλη!! καλη συνεχεια με τα μικρα!! και πολλες αλλαγες!
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ακόμα μια απορία. την αρτεμια την συλλέγουμε με φακό(φως) και δίνουμε μόνο τα ζωντανά, οπός κάνω εγώ ή περνούμε από τον πάτο και δίνουμε στα ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο τα ζωντανα δινουμε,οχι τα αυγα διοτι μπορει να δημιουργησουν προβλημα εντερικο.
|
|||
|
|||
![]()
πήρα αρτεμια...
πήρα και αυτό instant baby brine shrimp, είναι κάλο??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν την ανοίξεις τη διατηρείς στο ψυγείο... Εγώ παλαιότερα έδινα μόνο αυτή απ την αρχή και την τρώγανε...Τώρα τελευταία μεγάλωσα peruvian pterophyllum μόνο μ αυτή μέχρι 2,5 μηνών..... Βάλε να εκκολάψεις σ ένα 1 1/5 λίτρο μπουκάλι από αναψυκτικό χωρίς ραβδόσεις Εγώ έβαζα .2 κουταλιές ocean nutrition .5 κουταλιές αλάτι μη ιωδιούχο-κάνει και το τυροκομικό .Μισή κουταλιά μαγειρική σόδα .Νερό βρύσης .Αεραντλία και στην άκρη αερόπετρα για να κάθετε βιθισμένη στον πάτο του μπουκαλιού(το οποίο το είχα ανάποδα δλδ το καπάκι σαν πάτο και τον πάτο από πάνω ανοιχτό) .1 λάμπα οικονομίας-γραφείου αναμένη 24 το 24ωρο και σε περίπου 1-1,5 μέρες έσκαγε η αρτέμια(χειμώνα σε θερμοκρασία δωματίου-τώρα που είναι καλοκαίρι πιστεύω μετά από 18 ώρες θα έχεις αρτέμια) μετά μάζευα τη ζωντανή(βρίσκετε στη μέση του μπουκαλιού και έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα) με αλφαδολαστιχάκι σ ένα βάζω και έτσι όπως ήταν ζωντανή κατευθείαν στο ψυγείο...κρατούσε 3-4 μέρες...εντομεταξί το δεύτερο μπουκάλι εκκόλαπτε κι άλλη... |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι , τα τελευταια μου χρυσοψαρα την μεγαλωσα με αυτην..
στο ψυγειο και εως 6 εβδομαδες (αν θυμαμαι καλα) |
|
|||
|
|||
![]()
το τρώνε κανονικά το instant baby brine shrimp...
θα ταΐσω και την υπόλοιπη αρτέμια της sera που εχω και με εναλλάξ με αυτό... την αρτεμια της ocean nutrition θα την χρησιμοποιήσω σε επόμενη γέννα για να εχω καλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Κάθε μέρα χάνω και από 2 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκοι και R.O. | Νοτιοαμερικάνος | Αμαζόνιος και περίχωρα | 28 | 05-10-13 22:21 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |