|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ενυδρείο 200λτ
Πληροφορίες
Καλημέρα σε όλους. Ασχολούμαι με τα ενυδρεία αρκετά χρόνια (δεν θεωρώ εαυτόν έμπειρο), (ίσως είχατε δει και κάποια παρουσίαση μου παλαιότερα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18167). Πριν από περίπου δύο εβδομάδες χρειάστηκε να αποχωριστώ (βιαίως) το παλιό μου ενυδρείο (160λτ) και ψάχνοντας νέο σπίτι για τα παπαγαλάκια μου βρήκα σε προσφορά το ενυδρείο της Αnubias 195lt τύπος Rio. Φωτογραφίες δεν έχω ακόμα δυστυχώς, αλλά θα ήθελα τις προτάσεις σας για κάποιο συγκάτοικο στα παπαγαλάκια μου. Γνωρίζω απόλυτα τι είναι οι παπαγάλοι οπότε θα παρακαλούσα να μην χαλάσουμε (για άλλη μια φορά) το θέμα με την επεξήγηση των υβριδίων. Διαστάσεις: 55 χ 55 χ 65 Όγκος: 195 lt Κατηγορία: Φυτά: - Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 red Blood parrots 8-10cm Διακοσμητικά υλικά: 2 ρίζες από κλίμα, 2 λευκές πέτρες, 3 καρύδες, υπόστρωμα = ψιλό χαλίκι (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: - Φωτισμός: led (white + blue) Διάρκεια φωτισμού: 4 h Φιλτράρισμα: eheim 2215 Θερμοστάτης: jager 300 Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7.5 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): >10 Αλλαγές νερού: 20%/2 Εβδομάδες Θερμοκρασία: 25-27 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: σύντομα |
|
||||
|
||||
Νομιζω πως σε αυτο το ενυδρειο δεν πρεπει να προσθεσεις και συγκατοικους.
Ειναι ηδη πολυ μικρο (55 χ 55 χ 65) για αυτα τα ψαρια. ΥΓ και οι αλλαγες νερου πολυ μικρες και αραιες για την ιχθυοφορτωση σε αυτα τα λιτρα.
|
|||
|
|||
Καλημέρα,
σε ευχαριστώ πολύ. Θα μπορούσα ίσως να προσθέσω κανένα apple snail ή καμία amano για τα υπολείμματα τροφών ? Αν και οι παπαγάλοι συνεχώς σκάβουν κάτω για τροφή. |
|
||||
|
||||
Αν επιζησουν.
Παντως δεν γλυτωνεις κατι ετσι.. Οτι τρωει, και οσο τρωει, ρυπανει και αναλογα. Δεν εξαφανιζεται ως δια μαγιας κανενας ρυπος. Ολα φαινονται στο τελος, στον κυκλο του αζωτου.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση (200λτ malawi)!! | pantelos | Malawi | 32 | 02-03-12 20:49 |