|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εδω και μήνες μόνο DIY τροφή με πολλά και διάφορα λαχανικά και γαύρο
|
||||
|
||||
![]()
Οι ζέστες πιάσανε για τα καλά , και ο ταρατσόκηπος καταναλώνει πολύ νερό καθημερινά, πάνω από 80 λίτρα την ημέρα. Όλο αυτό το νερό το βάζω από τα ενυδρεία , και ειδικά από αυτό. Κάθε μέρα (έκτος Παρασκευή και Σάββατο λόγω αλλαγής νερού των άλλων ενυδρείων) μπαίνουν κάθε απόγευμα περίπου 80 λίτρα φρέσκο νερό και κάθε 2-3 ημέρες βάζω χειροκίνητα καμιά 40αρια λίτρα ακόμα. Τα νιτρικά πλέον έχουν πιάσει πάτο , είναι πάντα κάτω από 5 ppm, έως και 0. Και φυσικά ταΐζω πλουσιοπάροχα.
Σήμερα όμως έπαθα λαχτάρα, πάρα λίγο να χάσω τον "Πάγκαλο", ο βλάκας έβαλε στο στόμα του ένα τεράστιο σαλιγκάρι και σφήνωσε και δεν μπορούσε να το βγάλει, τον είδα ξαφνικά ανάποδα και κάτι να εξέχει από το στόμα του, αμέσως γέμισα ένα κουβά με νερό ενυδρείου, τον έπιασα με την απόχη και τον έβαλα στο κουβά, και με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια του έβγαλα προσεκτικά το σαλιγκάρι, και ήτανε και ψόφιο και σκυλοβρώμαγε. Μετά από αυτό μάζεψα όλα τα σαλιγκάρια από το ενυδρείο και τα πέταξα, ίσως και πάνω από 100, άφησα μόνο 2-3 στη γεννήστρα με τον μπόμπιρα. Με τρόμαξε ο μπαγάσας
|
||||
|
||||
![]()
συμβαινουν αυτα Τακη...
2 φορες μου ετυχε με το ιδιο ψαρι (veiltail) , δεν ¨χανονται¨ ομως, αντεχουν ![]() ![]() κι εγω την πρωτη φορα χ@στ@κ@ ![]() σκεφτηκα να τα βγαλω τα σαλιγκαρια, αλλα ειναι απειρα... ολο και κατι θα μεινει και θα ξαναβγουν παλι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα στις 2 το μεσημέρι
Εξωτερική θερμοκρασία 36,4 ![]() Θερμοκρασία ενυδρείου 24,3 , με τον STC ρυθμισμένο στους 24, ανετα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αστο να παει και κανένα 27αρι , τα κακομαθαινεις...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τερμα τα 27αρια για αυτά, 25 με το ζόρι (που ακόμα δεν το εχω δει)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για έναρξη νέου θέματος παρακαλώ στην ανάλογη κατηγορία.
Ευχαριστώ για την κατανόηση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |