|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι Μαο Μαο!!! Αυτο θα πει Αφρικη τα 3 βασικά ένστικτα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρακια ολο και μεγαλωνουν και εγω μιας και ειμαι Αθηνα με τρωει ο κ@λ\4ς μου για αλλαγες..
Επεσε στα χερια μου ενα ενυδρειο 110 λιτρα και σκεφτομαι να φτιαξω ενα αλλο επιπλο και να το κανω sump ωστε να εχω αρκετο χωρο για υλικα,και να αφησω και ενα διαμερισμα 50 λιτρα στο sump για μελοντικη χρηση γεννηστρας.Ισως φτιαξω και φιλτρο ats. Τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Για ενυδρείο 120 λίτρων δεν χρειάζεσαι σαμπ κατά τη γνώμη μου.
Φτιάξε ένα ακόμη ενυδρείο πχ. με φίλτρο πλάτης, για να βάζεις της γέννες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω για την απαντηση Κλεοβουλε,δεν θελω να κανω υπερβολες απλα αναρωτιεμαι αν τα 2 λιτρα σιποραξ που χωραει το φιλτρο μου μπορουν να σηκωσουν επαρκη βιολογια για 5 ενηλικα saulosi.Οσο περναει ο καιρος αυξανεται η ποσοτητα τροφης που δινω και θα ηθελα να μου πεις εμπειρικα αν πιστευεις οτι ειναι θα οκ.
Αν ειναι ενταξει θα παραμεινω ετσι,αν χρειαζεται περισσοτερη βιολογια να παρω αλλο φιλτρο που να χωραει παραπανω δεν παιζει για οικονομικους λογους οποτε γι'αυτο σκεφτηκα το sump και μιας και εχω και ενυδρειο που καθεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Η βιολογία σου είναι υπερ-επαρκής. Αυτό που δεν πρέπει να αμελείς είναι η τακτική συντήρηση του φίλτρου (αλλαγή του filter wool, ξέπλυμα των σφουγγαριών) και φυσικά τις αλλαγές νερού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα βιντεο με τα ψαρακια που μεγαλωνουν,εκανε και την εμφανηση της η πρωτη αλγη,μπηκε και ενας κυκλοφορητης να αυξησω την ροη σε καποια σημεια που ειναι νεκρα αναμεσα στις πετρες.Ο ενας αρσενικος ειναι αυτος που ποζαρει ολη την ωρα στο βιντεο.Δεν ξερω αν ειναι παραπανω απο ενα αρσενικο ακομη.Φαινεται μαυρο στο ραχιαιο και στα εδρικα πτερυγια,πιο εντονες οι ριγες στο σωμα και ιριδιζει σιγα σιγα το προσωπο και αναμεσα στα ματια και στα βραγχια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μμο σε Pseudotropheus saulosi | maikfasolakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-01-15 23:44 |
Pseudotropheus saulosi | rawnerve | Malawi | 10 | 22-02-11 22:01 |
Pseudotropheus Saulosi | nickall13 | Malawi | 5 | 10-09-05 09:20 |