|
|
||||
|
||||
![]()
125 λίτρα καθαρά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mε ενυδρειο να τρεχει μονο 9 μερες και αστρωτο βυθο ειναι δυσκολο.
Ποσο μαλλον αν τα φυτα που εχεις επιλεξει ειναι δυσκολα και οχι πολυ ευκολα. Και εγω το ιδιο περασα,καποια σαπισαν και καποια αντεξαν οριακα. Αυτα που αντεξαν αρχισαν να αναπτυσονται μετα απο 2 μηνες(τα ευκολα) και το γρασιδι εμεινε στασιμο για μηνες και ξαφνικα πηρε τα πανω του πολυ γρηγορα και απλωσε οταν πλεον ειχα απογοητευτει οτι θα μεινει ετσι για παντα :P |
|
||||
|
||||
![]()
Hygrophila Polysperma
Java Fern hygrophila difformis micranthemon cabomba caroliniana ludgila repens( 2 ρίζες) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την repens δεν θα λεγα το ιδιο ακριβως, κι εγω δεν μπορεσα να την κρατησω μου ελιωσε.. Ανεβασε καμια φωτο να δουμε ![]() Να ξερεις παντα στο ξεκινημα θα χασεις φυτα ακομη κι αν θεωρουνται ευκολα.. Το φυτεμενο θελει υπομονη να το χεις κατα νου αυτο φιλε μου,κι οταν αυξηθει η φυτομαζα το λιπασμα ειναι απαραιτητο ειδαλλως λιωνουν στο λεω απο εμπειρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νέο Ph Με 4 ώρες DIY CO2
7.2 Και ΚΗ 7!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φουλ co2 για τουλαχιστον 1 ωρα πριν αναψουν τα φωτα εως και μια ωρα αφοτου σβήσουν... δηλαδή 8 ωρες φως, 10 ωρες co2. Αν μπορεις βαλε 24 ωρες co2 και βαλε σύστημα co2 αν διαθέτεις λεφτα για το diy δ2ν ειναι σταθερό απο θεμα ποσότητας. ξεκινα σιγα σιγα ποτασιο και νερο παρε απο προφίλτρα αν δεν εχεις ψαρια που να θελουν απο Α.Ο. και σε μερικες μερες θα δεις βελτίωση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η οσμωση σου βγαζει ΚΗ7???
Αν ναι, κατι δεν παει καθολου καλα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |
Πρόβλημα με φύλα που σαπίζουν | stdev | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 08-07-09 04:05 |
elodea σαπίζουν | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-04-07 19:25 |
Φυτά που σαπίζουν..Πειράζει? | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-05-04 19:20 |