|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη πολυ ωραιο και αυτο το ενυδρειο.Την εξατμιση τη συμπληρωνεις με οσμωση?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν βάζω όσμωση, από τη βρύση με φίλτρο άνθρακα, αλλά κάθε Σάββατο κάνω τεράστια αλλαγή νερού, και παραδόξως όταν έκανα μετρήσεις παλιότερα δεν είχα σκληρότητα, ίσως λόγω του υπερβολικού αριθμού σαλιγκαριών
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα στις 2 το μεσημέρι
Εξωτερική θερμοκρασία 36,4 ![]() Θερμοκρασία ενυδρείου 26,9 με τον STC ρυθμισμένο στους 25, ζορίζεται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το νούφαρο βγήκε και μπήκε στα χρυσόψαρα και στη θέση του έβαλα τις 2 ανούμπιες και το βολβίτη που είχα στα χρυσόψαρα, 'ήταν σε άθλια κατάσταση από τη καφέ/μαύρη άλγη και είχαν σταματήσει να αναπτύσσονται, μόλις τα έβαλα στα συννεφάκια τα σαλιγκάρια έπιασαν δουλειά, σε λίγες ώρες τα είχαν κάνει αγνώριστα, δε έμεινε ίχνος άλγης επάνω τους
![]() ![]() ![]() ------------------------- Επίσης αυτό το ενυδρείο απο χθες φιλοξενεί και τον μπόμπιρα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....361#post895361
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-07-15 στις 10:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |