|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη ο βράχος είναι αρκετά χρόνια σε λειτουργία τον είχε το παλικάρι που μου έδωσε το ενυδρείο. Τον αραγωνίτη τον πείρα πριν 2 μήνες περίπου από φίλο χομπίστα. Τον έπλυνα καλά, τον στέγνωσα και όταν μετέφερα το ενυδρείο τον έβαλα.
Φωσφορικά δεν έχω καθόλου, δεν μετριούνται Μετά το ριακτοράκι που έφτιαξα πλέον εξαφανιστήκαν. Λες να φταίει αυτό;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν ναι θα σου ελεγα βγαλτον... υπαρχει μια αναλογια για το τι καταναλωνουν στην φοτοσυνθεση.... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκιμάσω να σταματήσω τον αντιφώσφορο για μια εβδομάδα να δω αν θα πάει καλύτερα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάπου είχα βρει πόσα ppm νιτρικών, χρειάζονται πόσα ppm φωσφορικών για να καταναλωθούν, αλλά δεν το βρίσκω τώρα πρόχειρα... Είχα κι εγώ αντιφώσφορο στην αρχή, αλλά όταν έβαλα το ATS το κατήργησα... Ανάλογο συμβαίνει και με την chaeto... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera marine biotopic cube 130 lit | heliman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 15-08-12 21:01 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
sera Biotop Nano Cube 60 | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-06-10 14:39 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |