|
|
||||
|
||||
![]()
κοίτα μήπως πέθανε κάτι , τσέκαρε και το σκίμμερ μήπως ξεχύλισε , κοίτα και στο σαμπ και στην υπερχ. , σωλήνες ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα τα έχω δει είδη όλα αυτά
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα για ψόφια σαλιγκάρια. Εμένα όταν ψοφαει σαλιφκαρι για 2 μέρες μυρίζει λιγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο "αθώα" και αν είναι τα σαλιγκαράκια, όταν ψοφήσουν... αυτό το πράγμα βόθρος που λες... +1 για σαλιγκαράκι αν έχεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά 4 σαλιγκάρια έχω και ζουν κανονικά. Δεν έχετε ιδέα γιατί βρόμα μιλάμε. Απόψε το βράδυ έχει αρχίσει να θολώνει και το νερό. Σκέφτομαι για υδρόθειο από τον αραγωνίτη.
Αύριο θα μεταφερθούν όλα σε άλλη γυάλα και θα καθαριστεί το ενυδρείο και το σαμπ Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Είδη κάνουν παράπονα στην πολυκατοικία
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι πολύ ρε Σταμάτη κάτι χοντρό έγινε ...και πότε να προλάβει να μαζέψει υδρόθειο φρέσκο ενυδρείο ;; κάτι πέθανε και είναι χωμένο σε καμιά τρύπα ρε φίλε γιατί 40 νιτρικά δεν υπάρχει το νούμερο τουλάχιστον για το δικό σου ενυδρείο τα ζωντανά σου τα μέτρησες;;
Ο Αραγωνίτης τι κοκκομετρία είναι και πόσο πάχος; Πας για αλλαγές νερού λογικά εε;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε Κώστα τα έχω μετρήσει. Μια χούφτα ζωντανά είναι. Ο αραγωνίτης είναι χοντρός με κοκκομετρία 3-4 χιλιοστά και ύψος περίπου 3 πόντους.
Θα αλλάξω γυάλα σε όλα και θα το διαλύσω αυτό μερικές ημέρες για να το καθαρίσω Πάντως με τα νιτρικά πάντα είχα θέμα και δεν μπορούσα να τα ρίξω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera marine biotopic cube 130 lit | heliman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 15-08-12 21:01 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
sera Biotop Nano Cube 60 | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-06-10 14:39 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |