|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λογια είναι περιττά απλα υπεροχη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολύ Χρηστο, να σαι καλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update της λιμνούλας, αν και δεν εχουν αλλαξει πολλα πραγματα. Ειχα μερικες απώλειες από υδρόβια φυτα λογω μερικων ημερων με καυσωνα. Καμια 10αρια μικρα γερτρουδια επιβιωσαν και 7-8 red cherry και όλα μεταφερθηκαν στο ενυδρειο. Τωρα είναι μονο με σαλιγκάρια. Ακομα δεν πηρα φωτισμο, ελπιζω στο τελος αυτής της εβδομαδας να εχω. Ένα άλλο θεμα που θελω να ρωτησω είναι αν είναι καλυτερα να βαλω σπρει μπαρ η μιστ τουλάχιστον για τα φυτα της πλατης. Εχω κουραστεί λιγο κάθε μερα να ψεκάζω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αννα δεν ξέρω να σου απαντήσω για το spray-bar ή το μιστ, αλλά έχεις κάνει φοβερή δουλειά, μπράβο, είναι πανέμορφο όλο αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολύ Τακη, να σαι καλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ακομα update. Από αλλαγες όχι πολλες. Μερικες μινι ορχιδέες στην πλατη. Μερικα υδροβια δεν αντεξαν την ζεστη, αλλα αναπτύσσονται καλα και τα φυτα της πλατης δεινοπαθούν τα καημένα λογω έλλειψης υγρασίας. Λεω να παρω Sphagnum moss να βαλω στην πλατη για να βοηθησω τις ορχιδέες λιγο. Το θεμα του ψεκασμου παραμενει ακομα ενας μπελας. Αν μπορει κανεις να μου προτεινει κατι για να διατηρω την πλατη υγρη και πως να κολλησω την moss, που θα είναι πρασινη και όχι ξηρη, στην πλατη, θα το εκτιμουσα.
![]() Στην τελευταια φωτο φαινονται οι τρεις από τις παραλλαγές χρωματισμου της σολειρολια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 project | Malawi Lover | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 78 | 16-01-13 18:30 |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |