|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δεις σύντομα ουρίτσες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι μέχρι τώρα την βλέπω καλα αν και τρωει πολυ κυνήγημα απο τον αρσενικό λέω να την αφήσω έτσι όπως ειναι για 14 μέρες μηπως και δεβ ειναι γονιμοποιημένα και μετα να βρω και να ρίξω διαχωριστικό στο Ενυδρειο γιατι για να ξεστησω απλα δεβ παίζει μονο που το σκέφτομαι φρικάρω
Σκέφτομαι τώρα που άρχισαν τα παντρεματα και επειδή ταΐζω και λίγο παραπάνω να κάνω δυο φορές την εβδομάδα αλλαγη νερού μια καθε φορά που θα εχω ρεπό και μια Κυριακή Τι λέτε θα βοηθήσει τα ψαράκια η θα τα στρεσάρει ;;;(εννοώ τώρα που ειναι μπουκωμένο το θηλυκό)
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή τα συγκεκριμένα ζορίστηκα για να βγάλω γέννα...θα έλεγα πως όσο πιο λίγο τα ενοχλείς τόσο το καλύτερο. Εκτός και αν ανεβάζεις πολύ σύντομα νιτρικά ή η θερμοκρασία σου είναι πολύ υψηλή. Μην ξεχνάς είναι και πρωτάρα...και η πρώτη εβδομάδα νομίζω είναι η πιο δύσκολη
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο νιτρικά ειμαι οκ εχω κέρατο φύλλο Μεσα και κανει σκούπα και η θερμοκρασία ειναι σταθερά στους 26 στις αλλαγές παει 24 αλλα μετα απο λίγο παλι στους 26 θα την αφήσω ήσυχη αυτήν την εβδομάδα να δω πως Πάει αν και δεν νομίζω να ειναι γονιμοποιημένα γιατι τον αρσενικο τον βλέπω πολυ χαλβά όλο την κυνηγάει να την διώξει δεν μπορω να καταλάβω συμπεριφορά
------------------------- σήμερα γύρισα απο την δουλειά και λέω να ταΐσω και βλέπω την θηλυκιά να εμφανίζεται απο το πουθενά και να καταβροχθίζει τα πάντα !!!! Τελικά νίκησε η απειρια η την στρεσαρισε ο αρσενικός
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 22-06-15 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο update
|
||||
|
||||
![]()
.....
|
||||
|
||||
![]()
......
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω διαβασει το θεμα σου,οποτε οσα θα σου πω,μπορει να εχουν ειπωθεί και από αλλους φιλους,οποτε πετα το σχολιο.
Όταν ειδα τις φωτο,ειπα να ένα ομορφο κλασσικο ,βιοτοπικο αφρικανικο ενυδρειο,αλλα εχουν γραφτει 4 σελιδες ,και είναι ακομα αδειο?Πηγα στην πρωτη σελιδα να δω αν εχεις ψαρια.Ειδα και το βιντεο,και τοτε καταλαβα ότι εχεις ψαρια μεσα. ![]() Η γνωμη μου είναι,η να αλλαξεις διαταξη στησίματος στις πετρες,με τα κλασσικα βουναλάκια ,αριστερα δεξια,και στο κεντρο ολιγον αλανα,η να μας πει ο Κλεο αν υπαρχει μπουνα,ου της αρεσει να κολυμπα,αν ηταν σαρκοφαγα ,ειχα πολλες προτασεις.Γιατι ετσι το επανω μερος του ενυδρείου σου είναι αχρηστα κενο.Μονο όταν θα τρωνε ανεβαινουν επανω. Μετα το σχολειομου ξανα κοιτα αντικειμενικα αυτά που λεω,και θα το δεις και εσυ νομιζω. Και κατι άλλο. Ειδικα στην αφρικη,που τα χρωματα των ψαριων είναι το παν,ο πλε φωτισμος,και γενικα οεγχρωμος φωτισμος,αλλιωνει ολη την μαγεια των χρωματων.Το καλυτερο είναι,ζεστο λευκο,αποτυπωνει σχεδόν την πραγματικοτητα,λεω σχεδόν,γιατι η πραγματικοτητα φαινεται μονο όταν πλαγιως αντανακλα ο ηλιος. Επισης η καφε αλγη που εχεις(αν και μου αρεσει) είναι από τον μλε φωτισμο Βεβαια ότι αρεσει σεσενα να κανεις,απλα εγω ειπα την αποψιμου,για να υπαρχει. ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |