|
|
||||
|
||||
![]()
με νερό το μαλάκωσες ή ασετόν ?
και εγώ δε καταλάβαινα διαφορά η κοπέλα μου με το νύχι το κατάλαβε και αργότερα και εγώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Κι εμένα είχε πλαίσιο και έγινε μάλλον κάπως έτσι όπως λέει ο Σάκης. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 19-06-15 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε σε μια ακρη να σταξεις λιγο οινοπνευμα και ξυσε με ενα ξυραφακι- κοπιδακι...αν δεν φυγει ...επιστροφη απο εκει που το πηρες......
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι σκέφτομαι αν είναι από την εξωτερικη μερια αυτό το "σκαλωμα" που νοιωθεις μηπως είναι κολλα από την ταινια συσκευασίας της κουτας εκει που ενωνονται τα δυο κομματια της κουτας δοκιμασε με οινόπνευμα που λεει ο Κωσταντίνος και σκουπισε το με μια πετσετα ακομα καλυτερα αν εχεις καθαρη βενζινη απ την εξωτερικη πλευρα παντα.Ελπιζω να είναι αυτό αλλιως δε πειράζεις τιποτα και τηλ στο κατάστημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ζαγρε είναι το τζάμι;
Εξυπηρετεί σε κάτι;
|
||||
|
||||
![]()
όχι καμία σχέση είναι από κάτω η βάση που φαίνεται
Το ενυδρείο στο πάτο έχει κολλημένο πλαίσιο με λευκή σιλικόνη! παιδιά νομίζω βρήκα τι είναι Αυτή δεν έχουν κολλήσει το ενυδρείο με πιστόλι όπως κάνουμε όλοι αλλά με ταινίες μαύρες από σιλικόνη. Νομίζω ότι κόλλησε μία και την έβγαλε στο εργοστάσιο και αυτό που βλέπω είναι τα υπολείμματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε άρα, η γραμμή αυτή είναι σιλικόνη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργη συμπεριφορά! | antricos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 22-05-12 21:45 |
περίεργη συμπεριφορά ΣΑΕ | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-01-11 10:13 |
Κόκκινη γραμμή σε φύλλο | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-03-07 11:58 |
Περίεργη ασθένεια... | klime | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-07-06 23:25 |