|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εεεε ναι βρε!!!!
------------------------- Αντε mike ανοιξαμε φωτα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Irakles : 18-06-15 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτογραφιες απο τα καμαρια μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλούτσικα φαίνονται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχθες το βραδυ παρατηρωντας τα ψαρια προσεξα οτι για πρωτη φορα (μια εβδομαδα μεσα στο ενυδρειο) ξεκινησαν ψιλο-καυγαδες.Προσεξα οτι τσακονωντουσαν δυο ψαρια,το ενα καθοταν για ελαχιστα δευτερολεπτα ακινητο με κυρτο το σωμα στον βυθο και το αλλο το κοιτουσε απειλητικα,μετα απο δυο δευτερολεπτα σιγης επαιζαν μια φαπα μεταξυ τους και εφευγαν.
Κλεοβουλε αυτη η συμπεριφορα τι νομιζεις οτι ειναι,ειναι φυσιολογικη? |
|
||||
|
||||
![]()
Η φάπες είναι κλασική συμπεριφορά όλων των κιχλίδων
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επισης παρατηρω να χορευουν δυο ψαρια κυκλικα στην αμμο.Μου κανει τρομερη εντυπωση,το εχω δει 4 φορες μεσα σε 2 ημερες.
Προφανως ειναι κατι μεταξυ παιχνιδιου και "εξερευνησης"? Οπως εμεις παιζαμε τον γιατρο..? |
|
||||
|
||||
![]()
δυο περιπτωσεις εχει ο περιβοητος χορος!η μια ειναι προσπαθεια του αρσενικου να καλεσει το θυληκο σε ζευγαρωμα και η αλλη ειναι κυριαρχια μεταξυ αρσενικων.
οτι κι αν ειναι απο τα δυο ειναι γνωριμη και φυσιολογικη συμπεριφορα στις κιχλιδες της λιμνης μαλαουι. θα πρεπει να συνιθησεις στην ιδεα οτι αυτα τα ψαρια ασχολουντε 1.με το ζευγαρωμα 2.με το φαι 3. με τους τσακωμους. αυτα τα 3 ειναι το βασικο τους ενδιαφερον ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μμο σε Pseudotropheus saulosi | maikfasolakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-01-15 23:44 |
Pseudotropheus saulosi | rawnerve | Malawi | 10 | 22-02-11 22:01 |
Pseudotropheus Saulosi | nickall13 | Malawi | 5 | 10-09-05 09:20 |