|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο.... με ενδιαφερει μιας και ελεγα να αγορασω αυτο της eheim....
αλλα την κουρμπα επανω πως την έκανες????
|
||||
|
||||
![]()
Αναφέρομαι στην κάθετη ευθεία, δεν νομίζω να καταφέρεις την καμπύλη... Δεν έχω δοκιμάσει κιόλας! Αν δεν θες να ξοδευτείς μπορείς να βάλεις 8-10 εκ. αλφαδολάστιχο και να το καμπυλώσεις κατάλληλα με σεσουάρ, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θεωρώ ότι γίνεται.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δλδ για να γινει λιγο πιο κατανοητη η ερωτηση. ερχεται απο πισω ο ευκαμπτος σωληνας, οποτε αν τον βαλεις κατευθειαν στον καθετο σωληνα το διαφανο που εβαλες πιστευω θα τσακισει.... αρα πρεπει να μπει κατι που να κανει την κουρμπα που λεω...ισως 2 γωνιες.... οποτε η ερωτηση μου ειναι τι εκανες εσυ στο ενυδρειο σου?? πως το συνδεσες??
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το περιγράφεις... (αν βάλεις σεσουάρ, δεν νομίζω να τσακίσει). Εγώ είχα την κούρμπα (του άκαμπτου σωλήνα) την έκοψα ψηλά και συνέχισα με την σωλήνα, την ένωσα με 4 εκ. αλφαδολάστιχο!
|
||||
|
||||
![]()
Έχει κανείς ιδέα τι είδους ακαθαρσία είναι αυτό; Όλο ο "σωλήνας" είναι διαφανής και το πάνω μέρος το "κεφάλι" είναι φυσαλίδα αέρα.
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι:
1. Ξέρει κάποιος κάτι για την ακαθαρσία; Οι οποίες συνεχίζονται και καμιά φορά μπορεί να φτάνουν σε μήκος και τα 10 εκ. Σχετίζεται κάπως με αυγά; 2. Χθες το βράδυ έγινε κάτι ανεπανάληπτο. Γύρισα από την δουλειά και είδα ολόκληρο το κλωνάρι μήκους 20 εκ. ξύλο, που είναι δεμένη η ανούμπια (η οποία είναι τεράστια ύψος 25 εκ.) να έχει μεταφερθεί 30 εκ. πιο πέρα μαζί με το ξύλο!!! Λες και την σύρανε!!! Έμεινα έκπληκτος! Μετακομίζουν; 3. Το πρωί που πήγα να ταΐσω, είδα το ένα oranda με σκισμένη την ουρά. Παρατήρησα προσεκτικά και δεν είδα πληγή-αίμα ή κάτι άλλο. Κατά τα άλλα από συμπεριφορά μια χαρά και τρώει και όλα οκ. Έβαλα προληπτικά melafix. Να τονίσω ότι το συγκεκριμένο ψάρι στο παρελθόν έχει χάσει 2-3 λέπια από χτύπημα ή σφήνωμα, ποιος ξέρει. Θερμοκρασία 25,7 βαθμοί, μετρήσεις οκ και αλλαγές 25% ανά 5 ημέρες με βαρέλι προετοιμασίας και -1 βαθμό αλλαγής. Τι γίνεται;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με τα κόπρανα να το προσέξεις, ειδικά αν είναι λευκά και μακριά, σαν αυτή η βλένα να είναι σχεδόν άδεια , είναι προάγγελος πως ίσως κάτι δεν πάει καλά, είναι επίσης σύμπτωμα για hexamita, αλλά μην αρχίσεις τα φάρμακα, δώσε αρακά και παρακολούθησε το, μπορεί και να είναι τυχαίο ε, μη τρελλαθείς
δες εδώ να το έχεις υπόψη σου Symptoms of Hexamita White stringy feces is classic symptom of hexamita. Μετάφραση από Google "Λευκά ινώδη περιττώματα είναι κλασικό σύμπτωμα της hexamita." Infected fish lose their appetite and lose condition as a result, this makes the fish lethargic.If the internal organs are affected, particularly the liver and kidneys the fish may lose control of its osmoregulation and show signs of dropsy. Secondary bacterial infections of the skin are common in infected fish. Occasionally swimming abnormalities can occur if the brain of the fish becomes infected. Once established in an aquarium hexamita can reach such high numbers that new healthy fish added to the system will quickly be overwhelmed and succumb to the disease. The fins of infected fish may lose the tissue between the rays of the fins making them look ragged. http://www.fishtanksandponds.co.uk/f.../hexamita.html
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ενυδρείο 68 λίτρα | fontarikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 28-02-13 19:09 |
Ενυδρείο τοίχου 20 λίτρα.. | Kotsos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 17-02-13 13:58 |
Ενυδρείο 200 λίτρα | vag0s | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 19-08-10 17:11 |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |